Παράπονα για την διαιτησία: "Ζητούμε σεβασμό"

Μέσα από ανάρτηση του στα social media ο Ακρίτας Χλώρακας εκφράζει δημόσια τα παράπονα του για την διαιτησία που είχε η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Λειβαδιακό.

Η ανάρτηση του Ακρίτα: 

"Μόλις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων καταφέραμε να πάρουμε την νίκη απέναντι στον ουραγό Λεβαδειακο . Ακόμα μια φορά σπαταλησαμε κλασσικοτατες ευκαιρίες...Ακόμα μια φορά δόθηκε πέναλτι πολύ αυστηρό στον αντίπαλο....Ακόμα μια φορά δεν πας δόθηκε καθαρό πέναλτι. 

Εμείς το μόνο που ζητούμε είναι ο σεβασμός...τίποτα άλλο. Προηγηθηκαμε με τον Τάσο Μακρή και ισοφαριστηκαμε με ένα πολύ αυστηρό πέναλτι. Είχαμε πέναλτι πάνω στον Ντάνι στο 88 πεντακάθαρο ( ο ποδοσφαιριστής μας αυτήν την στιγμή είναι στο χειρουργείο...κάταγμα στο αριστερό χέρι αλλά για εμάς δεν υπάρχουν Πέναλτι)....Και φθάσαμε στο 90 και κάτι όπου ο αντικαταστάτης του Ντάνι...Κωνσταντίνος Αδαμου απο δεξιά ...σέντρα...Ο Λάμπρου κεφάλια και ο ΠΑΧΤΑΛΙΑΣ από κοντά έκανε το 2-1 Για την ομάδα μας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς .

Μεγάλη χαρά για την νίκη....μεγάλη θλίψη για τον τραυματισμό του νεαρού Ντάνι που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ΑΚΡΙΤΑΣ θα πετύχει τους στόχους του".