ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: 50-50 οι πιθανότητες για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τα νέα βαθμολογικά δεδομένα στην κορυφή: «Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του τίτλου. Θα αναμετρηθούμε ακόμη δύο φορές μεταξύ μας ενώ υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Με σοβαρότητα για να πετύχουμε δεύτερη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας. Μετά θα σκεφτούμε το ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα».

Για το αν είναι κούρσα για δύο ο τίτλος: «Μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ θα δούμε τα νέα βαθμολογικά δεδομένα».

Για τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων: «Θα ήταν το ιδανικό να παίζουν τις ίδιες ώρες οι ομάδες του Α΄ Ομίλου και το αντίστοιχο στον Β΄ Όμιλο. Υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα. Για παράδειγμα όταν ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια την τελευταία αγωνιστική, θα αγωνιζόμαστε κι εμείς στο ΓΣΠ. Επίσης και για αστυνομικούς λόγους κάποιες φορές δεν μπορούν να διεξάγονται κάποια ντέρμπι τις ίδιες ώρες».

Για τις απουσίες ενόψει Νέας Σαλαμίνας: «Εμπεσίλιο και Σόουζα είναι τιμωρημένοι, επιστρέφει ο Φαρίας. Στο ιατρικό δελτίο είναι ο Μακρής εκεί που είναι και οι Εφραίμ και Βάτερμαν αλλά είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Μπόι είναι πιο κοντά στην επιστροφή».

Για την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ: «Το ζητούμενο να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να προσθέσουμε κάποια στοιχεία που μας έλειψαν από το χθεσινό ματς».