ΜΑΧΗ του πάγκου - Part 1

Ανόρθωση και Απόλλωνας τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για το κύπελλο. Πρόκειται για δύο διαφορετικά παιχνίδια σαφώς μιας και η πρόκριση τηρουμένου της δυναμικής που έχουν δείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια.

Το αποτέλεσμα κατά κύριο λόγο που θα έρθει από την αποτελεσματικότητα, τον τρόπο αντιμετώπισης των αγώνων, τα λάθη αλλά και κυρίως των αποφάσεων του Λέβι και του Αυγουστή θα δώσει στη μία από τις δύο ομάδες το εισιτήριο της πρόκρισης. 

Αυτά τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται από πολλούς ως η ευκαιρία των προπονητών να δείξουν την αξία τους. Γιατί είναι διαφορετική η προσέγγιση σ΄έναν αγώνα πρωταθλήματος ή έναν τελικό για παράδειγμα και άλλη όταν η μάχη πάει και σε δεύτερο παιχνίδι. 

Όταν μιλάμε για τους προπονητές της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα αναφερόμαστε σε δύο ανθρώπους που έχουν δείξει έργο στις ομάδες τους. Από τη μία ο Ισραηλινός, ο οποίος συνεχίζει από πέρυσι και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και από την άλλη ο Σωφρόνης ο οποίος παρουσιάζει στο γήπεδο μια ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να… χτυπήσει και να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. 

Λέβι και Αυγουστή θα δώσουν άλλη μία μάχη και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν αμφότεροι αρχικά τον πρώτο αγώνα στη Λάρνακα. Υπάρχει μια λογική που λέει ότι ο γηπεδούχος θα προσπαθήσει να μην φάει γκολ και ο φιλοξενούμενος να σκοράρει. Αυτό όμως μαζί με άλλα πολλά σενάρια παραμένουν στη σφαίρα των σκέψεων. Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε τι θα κάνουν τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μέσα στο γήπεδο.