1300 στο ΑΠΟΕΛ, ολόκληρη η δυτική στην Ανόρθωση, 2200 στην ΑΕΚ

Όλα τα εισιτήρια για τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων ομάδων στη Β' φάση του Πρωταθλήματος Cyta στον Α' όμιλο θα διατίθενται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. 

Για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης, εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ www.cfa.com.cy στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/  διατίθενται τα εισιτήρια για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με το Απόλλωνα, για τους φίλους της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ομόνοια και για τους φίλους της Ανόρθωσης για τον αγώνα με την ΑΕΛ. 

Λεπτομέρειες για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά:

Απόλλων - ΑΠΟΕΛ: 
Ο αγώνας θα γίνει  την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο. Στο ΑΠΟΕΛ έχουν παραχωρηθεί 1300 εισιτήρια για την ανατολική κερκίδα. Μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 16:00 θα δοθεί προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων σε φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ με τρόπο που έχει καθοριστεί από το ΑΠΟΕΛ που θα ενημερώσει σχετικά τους φιλάθλους του. Από την Πέμπτη 15 Μαρτίου, μετά τις 16:00 θα υπάρχει ανοικτή πώληση (αν μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια). Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 17 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 14:30.  

Ομόνοια - ΑΕΚ: 
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Στάδιο ΓΣΠ και ώρα 16:00. Στην ΑΕΚ έχουν παραχωρηθεί 2200 εισιτήρια για το νότιο πέταλο. Η πώληση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 16 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 14:30. 

ΑΕΛ -  Ανόρθωση
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο. Στην Ανόρθωση έχουν παραχωρηθεί εισιτήρια για ολόκληρη τη χωρητικότητα της δυτικής κερκίδας. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 16 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30. 

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.
Διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων. 
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ