1.90 το διπλό της ΑΕΚ, ισορροπία στο ΑΕΛ-Ανόρθωση στην Bet on Alfa

Δύο αγώνες του πρώτου γκρουπ και ένα του δεύτερου περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκύπριου πρωταθλήματος Α’ κατηγορία. Ματς με τα οποία αρχίζει η 29η αγωνιστική και προσφέρονται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy. 

Αναλυτικά τα σημερινά ματς με τις αποδόσεις της Bet on Alfa: 
16:00   ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ

Το τρένο της διάκρισης απομακρύνθηκε για την Ομόνοια που θέλει όμως να δείξει αντίδραση και να ανοίξει λογαριασμό στη συγκομιδή βαθμών στα πλέι οφ. Στο 3.65 προσφέρεται η νίκη για τους «πράσινους», ενώ η ΑΕΚ που θέλει τη νίκη για να βρεθεί πιο κοντά στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου έχει απόδοση 1.90 για να φύγει με το διπλό από το ΓΣΠ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.45.
Όσον αφορά τις αποδόσεις για τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στο σημερινό ματς, το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, στο 1.90 προσφέρεται το under 2.5 goals,ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 1.65. 

18:00 ΑΛΚΗ-ΠΑΦΟΣ
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή, αφού έχουν μαζέψει από 29 βαθμούς και έχουν απόσταση ασφαλείας από τη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία. Η Bet on Alfa προσφέρει ελαφρώς φαβορί για τη νίκη με απόδοση 2.30 την Αλκή, έναντι 2.75 που έχει η απόδοση για διπλό της Πάφου, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.30. 
Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, το under 2.5 goals 1.90, ενώ στο 1.60 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση. 

19:00 ΑΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Μεγάλο ματς θα γίνει στο Τσίρειο ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στόχος στον οποίο είναι πιο κοντά η Ανόρθωση βάσει της συγκομιδής που έχει μέχρι στιγμής, με την ΑΕΛ να επιχειρεί την πορεία αντεπίθεσης για να προλάβει το τρένο της διάκρισης. 
Το ντέρμπι προσφέρεται σχεδόν στην απόλυτη ισορροπία με τη νίκη της ΑΕΛ να έχει απόδοση 2.50, το διπλό της Ανόρθωσης 2.60 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.25. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.05, στο 1.65 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ στο 1.80 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.