Δεν είναι καθοριστικό, αλλά υπάρχουν λόγοι που το κάνουν ιδιαίτερο!

Και τώρα οι δυο τους…

Ήταν λίγο πολύ η άποψη των περισσότερων από την αρχή της σεζόν. Ότι δηλαδή ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας θα είναι οι δύο ομάδες που θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά από 28 αγωνιστικές, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή και ετοιμάζονται για το τρίτο φετινό τους παιχνίδι (και πρώτο στα πλέι οφ), με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο!

Αν υπάρχει νικητής, θα πάρει προβάδισμα τριών βαθμών και αυτό είναι όλο. Δεν είναι ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο, ούτε που θα χρίσει κάποια ομάδα μεγάλο φαβορί. Είναι όμως ένα παιχνίδι που το αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία για δύο λόγους.

Από την μία, λόγω του ότι οι δύο ομάδες διαθέτουν τους ποιοτικότερους παίκτες παίκτες. Σε όλες τις γραμμές υπάρχει πληρότητα και οι προσωπικές μονομαχίες αναμένεται να είναι μεγάλες.

Και από την άλλη, λόγω των δύο προπονητών. Σωφρόνης Αυγουστή και Γιώργος Δώνης, δεν είναι απλά δύο καλοί τεχνικοί στην προπόνηση και στην προετοιμασία των αγώνων, αλλά είναι και προπονητές που ξέρουν να… διαβάζουν το παιχνίδι και αρέσκονται στο να επεμβαίνουν με εσωτερικές ή εξωτερικές, αλλάζοντας τα δεδομένα του εκάστοτε αγώνα. Έχουν πλούσιο ρόστερ, ξέρουν να το αξιοποιούν σωστά και ο τρόπος που χειρίζονται τα ματς είναι… μάθημα για όλους όσους αγαπούν την τακτική στο ποδόσφαιρο!