(ΠΡΟΕΔΡΟΣ μέχρι το 2023) Εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού

Η σημερινή Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ ενέκρινε την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για τροποποίηση του καταστατικού, ούτως ώστε, ο νέος Πρόεδρος να μην εκλεγεί μόνο για το υπόλοιπο της θητείας του αείμνηστου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αλλά μέχρι το 2023.

Αποφασίστηκε, επίσης, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ για εκλογή Προέδρου, να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30πμ, στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Όπως ενημέρωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, τις εργασίες της Εκλογικής Συνέλευσης θα παρακολουθήσει και αξιωματούχος της UEFA.

Οι υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τρείς (3) πλήρεις ημέρες πριν την ημέρα συγκροτήσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.

Δεκτή γίνεται οποιαδήποτε υποψηφιότητα θα έχει την υποστήριξη από τέσσερα (4) τουλάχιστον μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Οι υποψηφιότητες μπορεί να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως στην Ομοσπονδία, είτε με συστημένο ταχυδρομείο, είτε δια χειρός δια αντιπροσώπων και με τέλεφαξ.

Οι υποψηφιότητες που τυχόν υποβληθούν μετά την παρέλευση της πιο πάνω προθεσμίας, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Τις εργασίες της σημερινής Συνέλευσης, που έγινε στην παρουσία  και των δεκαεπτά μελών της Γενικής Συνέλευσης αλλά και στην παρουσία αρκετών Προέδρων Σωματείων Α’ Κατηγορίας, προέδρευσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας.

Πριν από τις εργασίες της Συνέλευσης, τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.