ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για την διαιτησία (Σχόλιο για Σωφρόνη και Fair Play)

Μιλώντας στην Primetel μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ανεφερε...

"Θα σταθώ στην αναφορά του κ. Σωφρόνη Αυγουστή που είπε για τις λεπτομέρειες. Σε αυτές τις λεπτομέρειες έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο πρώτο γκολ. Αν έχω πληροφορηθεί σωστά είναι προς τιμή του κ. Αυγουστή που ζήτησε να τηρηθεί το fair play. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και είχαμε ανισορροπία στην γραμμή αφού απουσίαζε ο Πολιάκοφ και ο Μάγκλτσα σκόραρε μόνος του.

Και δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην διαιτησία σήμερα. Με έχουν ενημερώσει ότι το τέταρτο γκολ του Απόλλωνα ήταν οφσάιντ. Είναι κάποια πράγματα που διαμορφώνουν την εξέλιξη ενός αγώνα και όταν είμαστε σε σημαντικά παιχνίδια και αυτές οι αποφάσεις επηρεάζουν είτε στην αρχή είτε στην εξέλιξή του, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες. Και γνωρίζοντας ότι υπήρξε συνάντηση από πλευράς ΚΟΠ με τους διαιτητές όπου περιμέναμε να μην δούμε σοβαρά λάθη, δυστυχώς τα είδαμε σήμερα. Διαχωρίζω το αγωνιστικό κομμάτι και την δική μας διάθεση μέσα στο γήπεδο. Θα το κρίνουν οι προπονητές. οι λεπτομέρειες σήμερα ήταν ανισόρροπες".

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy