"Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε με το ΑΠΟΕΛ"

Ο Βασίλης Παπαφώτης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή της Cytavision "Ώρα για μπάλα" και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το μέλλον του στο ΑΠΟΕΛ και την Εθνική ομάδα...

Για την Εθνική: "Ξεκίνησε ένα νέο πλάνο στην Εθνική. Θέλουμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Οι παλιοί παίκτες με τους καινούριους είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Οι παλιοί έχουν πολλά να δώσουν στη νέα γενιά και εμείς είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέτοιους παίκτες δίπλα μας. Οριμάζουμε μέσα από αυτή την κατάσταση"

Για την χρησιμοποίηση Κυπρίων στις ομάδες: "Στις άλλες χώρες παίζουν περισσότεροι ντόπιοι παίκτες. Στην Κύπρο άρχισαν και παίζουν περισσότερο οι Κύπριοι αλλά θέλουμε ακόμα περισσότερους. Είναι σημαντικό και για το πρωτάθλημα και για την Εθνική. Αντί πρόστιμο μπορεί η ΚΟΠ να επιβραβεύει τις ομάδες που χρησιμοποιούν Κύπριους. Ειδικά οι μικρομεσαίες έχουν πολλά να κερδίσουν μέσα από τους Κύπριους"

Για το μέλλον του με το ΑΠΟΕΛ: "Το συμβόλαιό μου τελειώνει τώρα τον Μάιο. Είναι μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, το ΑΠΟΕΛ τώρα κοιτάζει τα πλέιοφς. Εγώ θέλω να τελειώσω την χρονιά, να είμαι υγιής και μετά βλέπουμε. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα μπούμε στην διαδικασία να μιλήσουμε"

Αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες: "Δεν έχω κάτι επίσημο από καμιά ομάδα"

Για την κλήση του στην Εθνική: "Εγώ φέτος έβαλα κάποιους στόχους. Σίγουρα δεν περίμενα να κληθώ στην Εθνική από την αρχή αλλά ήθελα να δείξω όσα περισσότερα μπορώ γιατί είναι το όνειρο κάθε παίκτη να παίξει με τη φανέλα της χώρας του. Είμαι τυχερός που είμαι στις κλήσεις του Μπεν Σιμόν. Δίνω το 100 τοις 100 γιατί θέλω να αγωνιστώ με την Εθνική".