Βραδιά... μάσας για Kerkida.net και Digital Tree (φώτος)

Το μυστικό της επιτυχίας μιας ομάδας: Οι καλές σχέσεις ανάμεσα στους "παίκτες". Ισχύει το ίδιο και σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό, πόσο μάλλον σε μια εταιρεία με μεγάλες απαιτήσεις που έχει μόνιμο στόχο να πρωτοπορεί.

Τι καλύτερο, λοιπόν, για να φτιάχνει αυτό το κλίμα, από φαγητό και ποτό! Αυτό περιελάμβανε το πρόγραμμα για την ομάδα του www.kerkida.net και το διευθυντικό προσωπικό της εταιρείας μας, Digital Tree, για το βράδυ της Τετάρτης. Κουβεντούλα και... μάσα στο "Ταβερνάκι του Πάμπου" στην Λευκωσία.

Εκεί ήταν το δημοσιογραφικό team της ιστοσελίδας μας... Θωμάς Φραντζής, Νικόλας Γωγάκης, Σταύρος Παπαδημητρίου, Στέλιος Αναστασίου, Ανδρέας Ροκόπος, Ανδρέας Ψάλτης, Παναγιώτης Χριστοφή, Αντώνης Κωνσταντινίδης, Χρίστος Χαραλάμπους και Σωτήρης Νικηφόρου.

Απουσίαζαν αλλά... φάγαμε και γι' αυτούς, η Φυτούλα Μωυσέως, η Γρηγορία Φραντζή, ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μαζί με το δημοσιογραφικό team και ο Θεόδωρος Μίτλετον - Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Tree, o Χρίστος Σαββίδης - Διευθυντής Επιχειρήσεων, η Ξένια Ξενοφώντος - Διευθύντρια Μέσων, ο Χάρης Φραγκουλίδης - Οικονομικός Διευθυντής, ο Γιώργος Θεοδώρου - Εμπορικός Διευθυντής και ο Μιχάλης Τυρίμος - Διευθυντής Ergodotisi.com & Tabs and Spaces.

Cheers από τον Θεόδωρο Μίτλετον για τις επιτυχίες του site και εκείνες που (σίγουρα) ακολουθούν...

Η "κεφαλή" της Digital Tree, Θεόδωρος Μίτλετον και η "κεφαλή" του kerkida.net, Θωμάς Φραντζής

Ξέρεις πως όλα πάνε καλά όταν Ξένια, Χρίστος και Χάρης έχουν... έτσι χαμόγελο!

Μετά από μπόλικο φαϊ το team πόζαρε και για την αναμνηστική ομαδική φώτο

Ανδρέας Ροκόπος και Ανδρέας Ψάλτης. Σαν να λέμε Μέσι - Σουάρεζ ή Σπανούλης - Πρίντεζης

H νέα μεταγραφή του team, Αντώνης Κωνσταντινίδης, μαζί με Νικόλα Γωγάκη, Σταύρο Παπαδημητρίου και Γιώργο Θεοδώρου.

Στέλιος Αναστασίου - παίκτης... εντεκαδάτος στο kerkida team, μαζί με Σωτήρη Νικηφόρου και Χρίστο Χαραλάμπους που εκπληρώνουν ειδικές αποστολές με απόλυτη επιτυχία!