Δεν πληρώνει πλέον... ο Απόλλωνας!

Από την έναρξη της σεζόν μέχρι και πριν από μερικές ημέρες, οι περισσότεροι έχριζαν ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το ΑΠΟΕΛ.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι στοιχηματικές εταιρείες που έδιναν την χαμηλότερη τιμή στους «γαλαζοκίτρινους», από την μία λόγω της παρουσίας τους στην κορυφή και από την άλλη λόγω των συνεχόμενων κατακτήσεων τους.

Τα πιο πάνω άλλαξαν αισθητά μετά το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και την νίκη του Απόλλωνα! Η δεύτερη νίκη των «γαλάζιων», μάλιστα ξανά με τέσσερα γκολ (4-2) και το +3 από το ΑΠΟΕΛ, έχει αντιστρέψει τα δεδομένα και πλέον όχι μόνο στις συζητήσεις του κόσμου αλλά και στις στοιχηματικές εταιρείες η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή λογίζεται ως πρώτο και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο!

Δύο από αυτές με τις οποίες συνεργάζεται η ιστοσελίδα μας (οι υπόλοιπες δεν έχουν αυτή την στιγμή διαθέσιμες αποδόσεις), έχουν τις εξής τιμές:

Betonalfa 

Απόλλωνας 1.30
ΑΠΟΕΛ 3.00
Άλλη ομάδα 101

Stoiximan

Απόλλωνας 1.60
ΑΠΟΕΛ 2.25
Ανόρθωση 20.00
ΑΕΚ 25.00

Υπάρχει μια μικρή απόκλιση (1.30 -1.60) αλλά αυτό δεν αλλάζει το γενικό συμπέρασμα, ότι για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια ο Απόλλωνας θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί και το ΑΠΟΕΛ ως το αουτσάιντερ!