ΣΤΗΒ για ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια: "Η απογοήτευση, τα τρία στόπερ και ο MVP"

Μιλώντας στον Sports1, ο προπονητής της Εθνικής Ινδίας, ο συμπατριώτης μας Στηβ Κωνσταντινίδης ανέφερε...

Για την επιστροφή του έστω και για λίγες ημέρες στην Κύπρο: Πάντα όταν έρχεσαι πίσω στην Κύπρο είναι ωραία. Οικογένεια, φίλοι, καιρός, όλα τέλεια.

Για το ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια που παρακολούθησε από κοντά: Απογοητεύτηκα από τον κόσμο, δεν είχε αρκετό κόσμο. ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια πριν από μερικά χρόνια ήταν 15-20 χιλιάδες. Δεν είχε την ατμόσφαιρα που παιχνιδιού που έπρεπε, ήταν λίγο απογοητευτικό.

Για την Ομόνοια: Λίγο πολύ είναι γνωστά τα προβλήματα που έχει η Ομόνοια, δεν ξέρω το γιατί. Είναι φανερά και στο γήπεδο τα προβλήματα. Πρέπει κάτι να κάνουνε, είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία, είναι κρίμα να αφήσουν την ομάδα στην θέση που είναι.

Χθες ήταν πολύ πίσω σε σχέση με την Ομόνοια που θυμάμαι εγώ. Ξεκίνησε το παιχνίδι με τρία στόπερ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ που πάει να χτυπήσει το παιχνίδι. Και κάτι που κάνει για πρώτη φορά. Το πρώτο γκολ που δέχθηκαν ήταν απίστευτο, από αριστερά και χωρίς να ακολουθήσει ο δεξιός χαφ και η άμυνα να μαρκάρει με τα μάτια. Τα προβλήματα θα επηρεάσουν αλλά απ' τη στιγμή που βάζεις την φανέλα της Ομόνοιας πρέπει να προσφέρεις περισσότερα. Ίσως να υπήρχαν παίκτες χθες που να μην τους ένοιαζε. Τελειώνει η σεζόν, δεν έχεις chance για να κερδίσεις κάτι, παίξε για τον εαυτό σου για να σε δει κάποια ομάδα.

Όταν έβαλε το γκολ η Ομόνοια, έλεγα μέσα μου ότι κάπως χαλάρωσε το ΑΠΟΕΛ, δεν έβλεπε αντίδραση από την Ομόνοια. Αλλά μόνο αυτό έκανε, είχε και μια ευκαιρία με τον Χριστοφή στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κινδύνευσε το ΑΠΟΕΛ να δεχθεί δεύτερο γκολ σε καμία άλλη φάση.

Για το ΑΠΟΕΛ: Κάτι λείπει στο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι αυτή η ομάδα που έβλεπα παλιά. Έχει καλές μονάδες, δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Στο κέντρο έχουν καλούς παίκτες, μου άρεσε πολύ ο Εμπεσίλιο ήταν παντού, ήταν ο MVP για μένα.

Για τον Απόλλωνα: Και ο Απόλλωνας πάει πολύ καλά με τον Σωφρόνη. Πιστεύω ότι το παιχνίδι μεταξύ τους θα αποφασίσει ποιος θα πάρει τον τίτλο.

Για το μέλλον του: Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 και μετά είμαι άνεργος (γέλια). Είμαι τέσσερα χρόνια στην Ινδία. Θέλω να έρθω πίσω στην Κύπρο, αλλά πρέπει να είναι η σωστή περίπτωση. Δεν έχω παράπονο εκεί που είμαι, αλλά άλλο να είσαι σπίτι και άλλο να είσαι στο εξωτερικό συνέχεια. Είχα 1-2 περιπτώσεις για Αγγλία φέτος αλλά δεν ήταν καλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης... Στο ΓΣΠ για το ντέρμπι