Η άνοδος στην... κορύφωσή της! (ΟΛΑ τα σενάρια)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας!

Ούτε την προτελευταία αγωνιστική ξεκαθάρισαν τα πράγματα και έτσι ΕΝΠ, Αναγέννηση και Οθέλλος θα παλέψουν την τελευταία αγωνιστική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  και το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία.

Πιο κάτω ακολουθούν όλα τα σενάρια για τις τρεις ομάδες:

ΕΝΠ 57, Αναγέννηση 56, Οθέλλος 54

-Με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, χωρίς να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων δύο ομάδων.

-Σε περίπτωση ισοπαλίας, για να κερδίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να ηττηθεί είτε να έρθει ισοπαλία η Αναγέννηση. Με Χ της ΕΝΠ δεν έχει καμία ελπίδα ο Οθέλλος.

-Σε περίπτωση ήττας, για να κερδίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να ηττηθεί ή να έρθει ισοπαλία η Αναγέννηση (με Χ της Αναγέννησης θα ισοβαθμήσουν αλλά η ΕΝΠ έχει το πλεονέκτημα) και να ηττηθεί ή να έρθει ισοπαλία ο Οθέλλος. Αν νικήσει ο Οθέλλος και ισοβαθμήσει με την ΕΝΠ στους 57, τότε θα είναι αυτός ο πρωταθλητής αφού στην μεταξύ τους ισοβαθμία υπερτερεί.

-Η Αναγέννηση για να κερδίσει τον τίτλο θέλει μόνο νίκη, αφού όχι μόνο με ήττα αλλά και ισοπαλία δεν μπορεί να ξεπεράσει την ΕΝΠ. Θέλει νίκη και ταυτόχρονα ήττα ή ισοπαλία της ΕΝΠ.

-Ο Οθέλλος για να κερδίσει τον τίτλο θέλει νίκη αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Θέλει δηλαδή να κερδίσει και να ανέβει στους 57, ταυτόχρονα να ηττηθεί η ΕΝΠ και να παραμείνει στους 57 και να μην κερδίσει η Αναγέννηση (με ήττα να παραμείνει στους 56, με ισοπαλία να ανέβει και αυτή στους 57), αφού η ομάδα της Αθηαίνου υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία.