Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ανάρτηση του Άλεξ που ΔΕΝ ξεχνά! (Φώτος)

Πώς ξεχωρίζεις έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες στην ζωή του;

Ένας καλός και… άχαστος τρόπος, έχει να κάνει με το κατά πόσο ξεχνά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που τον βοήθησαν στην ζωή του. Το 2010 ο Άλεξ Ντα Σίλβα προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό και μεγάλη αποχή, όντας στα αζήτητα. Χωρίς ομάδα και χωρίς ουσιαστικές προτάσεις, βρέθηκε η Ένωση χάρις στον τότε προπονητή της, Τσέντομιρ Γιανέφσκι για να του προσφέρει διετές συμβόλαιο. Το αποδέχθηκε, υπέγραψε αλλά έπαιξε μόνο για έναν αφού το ταλέντο του… ξεχείλιζε και το Παραλίμνι (δυστυχώς για τους Παραλιμνίτες) δεν μπορούσε να το χωρέσει!


Στην πιο πάνω φώτο, Άλεξ και Λευτέρης μαζί στην ΕΝΠ

Στα βυσσινί έκανε το… restart που έψαχνε, πήρε μεταγραφή στην Ομόνοια, μετά στην ΑΕΚ που… οργίασε, μεγάλη μεταγραφή στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ και τα τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα που έχει ηγετικό ρόλο. Στην όλη μετέπειτα πορεία, αφετηρία ήταν το Παραλίμνι και η ΕΝΠ και αυτό δεν το ξέχασε ποτέ, κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια! Διατηρεί στενές φιλίες με πρώην συμπαίκτες και παράγοντες, συχνά ρωτά να μάθει τα νέα της ομάδας ενώ ιδιαίτερος είναι ο δεσμός του με τον Λευτέρη Μέρτακκα. Ήταν συμπαίκτες τόσο στην Ένωση όσο και στην ΑΕΚ, παίζοντας πολλές φορές μαζί στην δεξιά πτέρυγα, μπακ ο Λευτέρης και εξτρέμ ο Άλεξ!


Στην πιο πάνω φώτο, Άλεξ και Λευτέρης μαζί στην ΑΕΚ

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά την άνοδο της Ένωσης στην Α’ Κατηγορία, ο Βραζιλιάνος άσος ανάρτησε στα social media φωτογραφία του (αρχηγού πλέον της ΕΝΠ) Λευτέρη με το σχόλιο «Συγχαρητήρια Λευτέρη Μέρτακκα. Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Παραλιμνίου. Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτή η ομάδα αξίζει να μείνει για πάντα στην Α’ Κατηγορία»!


Η φωτογραφία του Λευτέρη που ανάρτησε στα social media ο Άλεξ

Είναι διαχρονική η λατρεία που έχουν οι Παραλιμνίτες για τον κορυφαίο ξένο που αγωνίστηκε στην ομάδα του. Με αυτό το ποστάρισμα, θα τους έχει… αποτελειώσει!!