Bγάζει ''φωτιές'' με τους πιτσιρικάδες (φώτος)

 

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις έχοντας αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή της η Νέα Σαλαμίνα.  Στο πλαίσιο της 7ης στροφής του Β’ Ομίλου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 4-1 της Δόξας και ανέβηκαν στους 39 βαθμούς. 

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος στο 14’ ο Νικολάου άνοιξε το σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κωστή διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.  Στο 53’ ο Ελουντού έκανε το 3-0 και στο 56’ ο Σαντίκ μείωσε σε 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71’ ο Καρώ με κεφαλιά. 

Αυτή ήταν η 11η φετινή νίκη για τους κόκκινους της Αμμοχώστου.

Τρία δοκάρια είχε στο ματς η ομάδα της Κατωκοπιάς... 

Έναρξη αγώνα...

2' Πρώτη τελική στον αγώνα. Ο Ελουντού δοκίμασε το να νiκήσει τον Χατζηφραγκίσκου από μακρινή απόσταση αλλά κύπριος τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. 

10’ Ήσυχο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. 

14' ΓΚΟΛ 1-0 η Νέα Σαλαμίνα με σκόρερ τον Θωμά Νικολάου. Ο νεαρός στην επαναφορά σε σουτ του Μιντίκκη από κοντά άνοιξε το σκορ. 

15’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα για την άμεση απάντηση. Ο Λουίς Κάρλος βγήκε μόνος απέναντι στον Βεσελόφσκι ωστόσο ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων βγήκε και του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

16' ΓΚΟΛ 2-0 η Νέα Σαλαμίνα με τον Κωστή.  Από πλάγια θέση ο νεαρός ποδοσφαιριστής δοκίμασε το πόδι του και αφού πρώτα κτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίκτυα.  Δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά η Νέα Σαλαμίνα. 

25' Η Δόξα προσπαθεί να αντιδράσει ωστόσο είναι ακίνδυνη επιθετικά. 

36' Καλό σουτ του Ασαμόα η μπάλα όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βεσελόφσκι. 

37' Δοκάρι η Δόξα με τον Σαντίκ. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων βρήκε χώρο και έπιασε το σουτ με το αριστερό όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κτύπησε στο δοκάρι. 

42' Kαλή αντεπίθεση για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Κωστή να κάνει το γύρισμα στον Καρλάο όμως ο Μουχτάρης τον πρόλαβε πριν κάνειτ ο τέλειωμα.

43' Καλό δυνατό σουτ του Ελουντού. Έστειλε την μπάλα λίγο έξω. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου... 

53' ΓΚΟΛ 3-0 η Νέα Σαλαμίνα με τον Ελουντού. Υποδεχόμενος τη μπάλα στο κενό χώρο βγήκε μόνος απέναντι στον Χατζηφραγκίσκου και τσιμπώντας την μπάλα του έγραψε το 3-0. 

57' ΓΚΟΛ 3-1 μειώνει η Δόξα. Mετά από μπαλιά στην περιοχή ο Σαντίκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτα. Αυτό είναι το 15ο γκολ του επιθετικού της Δόξας στο πρωτάθλημα. 

60' Δοκάρι για τη Δόξα σε σουτ του Ιωάννου. 

69' Οι γηπεδούχοι κρατούν το υπέρ του προβάδισμα με σχετική ευκολία. 

71' ΓΚΟΛ 4-1 η Νέα Σαλαμίνα με τον Καρώ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωστή ο Καρώ που μόλις πριν λίγα λεπτά νωρίτερα μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή με κεφαλιά νίκησε τον Χατζηφραγκίσκου.

74' Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε φάουλ σε καλή θέση όμως η εκτέλεση του Καρλάο ήταν κακή στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 

83' Καλή στιγμή για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Καρώ.

85' Σουτ του Ροντρίγκεζ η μπάλα όμως πάνω από τα δοκάρια. 

87' Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία λεπτά. 

89' Τρίτο δοκάρι για τη Δόξα σε μακρινό σουτ του Ασαμόα. 

90' Καλή ευκαιρία για να πετύχει πέμπτο γκολ η Νέα Σαλαμίνα με τον Μακριέφ να αστοχεί εντελώς μόνος. 

Τέλος αγώνα... 

NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Κούσουλος, Κωστή, Νταμάχου, Νικολάου (76' Σιαθάς), Χατζηκωνσταντή (64' Καρώ), Μιντίκκης, Νοόρ, Ρέινολτς, Ελουντού,  Καρλάο (80' Μακρίεφ)

ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Μπα, Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Κάρλος, Ασαμόα, Ναρ (61' Ροντρίγκες), Ζατλ, Χαραλάμπους (70' Νίκολσον), Άδωνη (45' Iωάννου), Σαντίκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / Άδωνη, Μουχτάρης

**Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Φωτίου, με βοηθούς του Σωτήρη Βίκτωρος και Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy