ΜΑΤΣΑΡΕΣ με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην Bet on Alfa

Καθοριστική στροφή στη μάχη για τον τίτλο με τους δύο διεκδικητές Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ να έχουν δύσκολες δοκιμασίες ενώπιον τους κόντρα στην Ανόρθωση στο Τσίρειο και την ΑΕΚ στην «Αρένα» αντίστοιχα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα δύο ντέρμπι που θα αρχίσουν στις 19:00 και προσφέρονται από την Bet on Alfa με πάρα πολλές επιλογές και εξαιρετικές αποδόσεις. 

Οι δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, προβάλλουν σαν φαβορί για τη νίκη. Ο Απόλλωνας έχει απόδοση 1.30 για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, με το δικό της «κυρίας» να προσφέρεται στο 9.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 4.80. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.60, στο 2.15 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.95. 

Αν πιστεύετε ότι ο Απόλλωνας θα πάρει τη νίκη και θα είναι μπροστά στο σκορ από το ημίχρονο, η απόδοση είναι 1.85, το over 3.5 goals προσφέρεται στο 2.45, ενώ προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές. 

Το διπλό του ΑΠΟΕΛ στην «ΑΕΚ Αρένα» κόντρα στην ΑΕΚ έχει απόδοση 1.70. Η νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται στο 4.40, ενώ στο 3.60 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, στο 1.90 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.70. Αν βλέπετε νίκη του ΑΠΟΕΛ και να είναι μπροστά στο σκορ από το ημίχρονο, η απόδοση είναι 2.70, ενώ αν επικρατήσει η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ χωρίς να δεχτεί γκολ η απόδοση είναι 2.85.  

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy. 

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.