GOAL-GOAL το Ολυμπιακός-Αλκή με απόδοση 1.65 στην Bet on Alfa

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αλκή, ολοκληρώνεται η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Ματς ουσιαστικά αδιάφορο αφού το σκηνικό ξεκαθάρισε στην κάτω ζώνη, ωστόσο έχουν το δικό τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει η Bet on Alfa.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy.

Προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη η Αλκή με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.40, ο άσος για νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 5.80, ενώ στο 4.50 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι στο 1.50, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2.30, ενώ στο 1.65 είναι η απόδοση για την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.