ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας μετράνε αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι. Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, το ντέρμπι στο ΓΣΠ θα καθορίσει πολλά για τη «μάχη» του τίτλου.

Η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, επικοινώνησε με τον τερματοφύλακα του Ερμή Γιάννη Αραμπατζή και κάναμε… κουβέντα για το κυριακάτικο ματς.

«Ματσάρα, τι να πω! Μπαίνεις και το… παίρνεις. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Σίγουρα ο Απόλλωνας ευνοείται και με την ισοπαλία. Πιστεύω ότι το ΑΠΟΕΛ έχει περισσότερη εμπειρία από τέτοια ματς, αλλά ο Απόλλωνας έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όμως, είναι ένα παιχνίδι, όλα πιθανά».

Για τον παράγοντα έδρα: «Η έδρα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στα μεταξύ τους παιχνίδια. Φέτος ο Απόλλωνας κέρδισε στο ΓΣΠ, το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο».

Ποιοι παίκτες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο; «Σίγουρα ο Φώτης Παπουλής από πλευράς Απόλλωνα είναι σε τρομερή κατάσταση. Στη β΄ φάση του πρωταθλήματος κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Όσον αφορά το ΑΠΟΕΛ, ο Εμπεσίλιο είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης. Στην καλή του μέρα, το ΑΠΟΕΛ έχει… άλλη δυναμική».

Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη; «Δεν μου έρχεται κάποιο σκορ στο μυαλό. Από τη μία η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ, από την άλλη η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα. Με ισοπαλία δεν τελειώνει το πρωτάθλημα. Θα έχει ενδιαφέρον η τακτική προσέγγιση των δύο προπονητών. Αν για παράδειγμα φτάσουμε στο 60΄ και το ματς είναι στην ισοπαλία, θα δούμε διαφορετικό ματς στη συνέχεια».

Για την ανανέωση της συνεργασίας σου με τον Ερμή: «Το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Είμαι χαρούμενος στον Ερμή. Σέβομαι τον πρόεδρο, κάναμε το σωστό αυτή τη φορά και συνεχίζω στην ομάδα».