ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ: "Ο πιο ΜΑΓΚΑΣ θα το πάρει" (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο Παναγιώτης Λοϊζίδης καταθέτει στην ιστοσελίδα μας kerkida.net, τις απόψεις και την πρόβλεψή του για τον σούπερ ντέρμπι της Κυριακής.

Διαβάστε τι μας είπε ο 23χρονος δεξιός μπακ της Αλκής για το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και το συμβόλαιό του με την “Αθάνατη”.

Αρχικά… "Είναι ένα παιχνίδι γεμάτο πίεση για αυτό και ο πιο μάγκας θα το πάρει. Ποιότητα έχουν και οι δύο ομάδες. Αυτός που θα πάει πιο ήρεμα και θα το πιστέψει περισσότερο. Δεν υπάρχει φαβορί. Σίγουρα παίζει ρόλο και ο κόσμος με την πίεση που θα υπάρχει”.

Για τα πλεονεκτήματα της κάθε ομάδας... "Ο Απόλλωνας είναι φοβερός στις αντεπιθέσεις, γιατί ανεβαίνει σχεδόν με όλη την ομάδα όταν επιτίθεται. Το ΑΠΟΕΛ έχει ποιοτική μεσαία γραμμή και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μόνοι τους. Να πάρουν φάσεις πάνω τους και να τελειώσουν παιχνίδια".

Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τον ίδιο… “Για μένα πιο δύσκολος ήταν ο Απόλλωνας. Όμως παίξαμε την κάθε ομάδα με διαφορετικά συστήματα. Με το ΑΠΟΕΛ παίξαμε 3-5-2 ενώ με τον Απόλλωνα με τέσσερις πίσω και ήταν πιο δύσκολος. Με τον Απόλλωνα επιτίθεται όλη η ομάδα σχεδόν και δεν ξέρεις ποιον να μαρκάρεις”.

Που πρέπει να κτυπήσει το ΑΠΟΕΛ… “Όταν κάνει αντεπίθεση ο Απόλλωνας ανοίγεται η άμυνά του και όταν την χάσουν μπορεί να έχουν πρόβλημα”.

Που πρέπει να κτυπήσει ο Απόλλωνας… “Είναι το ίδιο από την αντίθετη πλευρά. Φάνηκε στα μεταξύ τους παιχνίδια. Επιθετικά έχει πολύ καλούς παίκτες που σου κάνουν τη ζημιά κυρίως στην αντεπίθεση”.

Για τους παίκτες κλειδιά του Απόλλωνα… “Ο Παπουλής μπορεί να πάρει το παιχνίδι πάνω του. Όπως και ο Γιάκολις που είναι παίκτης ομαδικός και έδωσε μέχρι τώρα ένα σωρό ασιστ”.

Για τους παίκτες κλειδιά του ΑΠΟΕΛ… “Ο Εμπεσίλιο είναι αυτός που κάνει τη διαφορά στο ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο και ο Ζαχίντ. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες όμως αυτοί οι ιδιοί ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας”.

Για το σκορ… “Προβλέπω να κερδίσει με 2-1 ο Απόλλωνας. Αποτέλεσμα που θα κρίνει και τον πρωταθλητή”.

Όσο αφορά την Αλκή μας ανέφερε...

“Νιώθω αρκετά ικανοποιημένος με την παρουσία μου στην Αλκή. Σίγουρα μπορούσα να κάνω και καλύτερα παιχνίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνω. Δεν επαναλαμβάνω λάθη που έκανα σε προηγούμενα παιχνίδια. Για την ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που πετύχαμε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η ποιότητα των συμπαικτών μου είναι μεγάλη και με βοηθά ατομικά. Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο σωστός προγραμματισμός από το καλοκαίρι. Σμίξαμε όλοι οι παίκτες μεταξύ μας. Επίσης εκτός από την ποιότητα που υπάρχει είμαστε μια δουλεμένη ομάδα". 

Για το μέλλον της Αλκής στα σαλόνια… "Για να καθιερωθεί στην Α΄Κατηγορία η ομάδα δεν πρέπει να βιαστεί και να την πατήσει όπως πολλές ομάδες. Με υπομονή και πίστη στο πλάνο πρέπει να κτίσει μια σταθερή ομάδα". 

Αν θα συνεχίσει στην ομάδα… "Τελειώνει το συμβόλαιο μου. Δεν κατέληξα σε κάποια απόφαση ακόμα. Υπάρχουν τρία παιχνίδια και τον Μάιο θα δούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Αλκή. και σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω. "