ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ: "Πολλά γκολ στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων"

Σειρά του Μάρκου Μαραγκουδάκη να… περάσει από το kerkida.net για το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός του Άρη καταθέτει τις απόψεις του στην ιστοσελίδα μας για το ματς-τίτλου και για το μέλλον του.

«Για μένα είναι οι δυο πιο ισχυρές ομάδες της Κύπρου βάση υλικού και απόδοσης... Ο Απόλλωνας πάει με ένα μικρό προβάδισμα δυο βαθμών και έχει τη  ψυχολογία με το μέρος του θα έλεγα. Επίσης, έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά μέσα στο ΓΣΠ.  Από την άλλη το ΑΠΟΕΛ είναι γηπεδούχο και σαν πρωταθλητής έχει δείξει ιστορικά όποτε χρειαζόταν να κερδίσει το παιχνίδι-τίτλου συνήθως τα κατάφερνε! Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα μας δείξει και τον πρωταθλητή. Δεν νομίζω να υπάρξουν αλλαγές στη  βαθμολογία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές».

Για τη «μάχη» των δύο πάγκων: «Είναι άδικο να συγκρίνω γιατί ο προπονητής του Απόλλωνα είναι αρκετό καιρό στον πάγκο της ομάδας και έχει κερδίσει τους παίκτες του. Έχει περάσει τη φιλοσοφία του ο κ. Αυγουστή και βγαίνει στο γήπεδο! Ο κ. Μπαλταζαρ έδειξε πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΛ γι΄ αυτό  άλλωστε κλήθηκε να αναλάβει σ΄ ένα πολύ κρίσιμο σημείο το ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρω σε τι βαθμό έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η «μάχη» των πάγκων θα είναι εξίσου συναρπαστική όπως και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Παίκτες-κλειδιά… «Από το ΑΠΟΕΛ ο Εμπεσίλιο είναι το βαρόμετρο της ομάδας. Οργανώνει, δημιουργεί κ αι σκοράρει! Επιλέγω Παπουλή από Απόλλωνα. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και επιθετικά μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Τα 7 γκολ που πέτυχε στη β΄ φάση τα λένε όλα! Κυρίως πάνω σε αυτούς τους,  οι δυο ομάδες θα ποντάρουν πολλά!».

Το τελικό αποτέλεσμα μπορείς να το προβλέψεις; «Όχι (γέλια). Όμως, θα μπουν πολλά γκολ. Θα αναμετρηθούν οι δύο κορυφαίες επιθέσεις στο πρωτάθλημα (σ.σ από 86 γκολ)».

Άρης και στη Β΄ Κατηγορία; «Και στα δύσκολα Άρης. Ναι, θα συνεχίσω στην ομάδα. Μίλησε με τον πρόεδρο και έμειναν οι υπογραφές. Στόχος η άμεση επιστροφή».

Πανέτοιμος για το γαμήλιο πάρτυ στη Λεμεσό; «Μέχρι τις 18 Μαΐου θα είναι τα πάντα έτοιμα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βιβή».

Διαβάστε επίσης:
>ΕΤΣΙ βλέπει το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων ο Χαρή
>ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

>O "ΤΑΡΑ" το ντέρμπι
>ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ: "Ο πιο ΜΑΓΚΑΣ θα το πάρει"