Έτσι βλέπει ο "ΤΑΡΑ" το ντέρμπι (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Γιάννης Ταραλίδης για το ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

Διαβάστε τι μας είπε ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Ερμή για την… μάχη της Κυριακής και για το συμβόλαιο του με τον Ερμή.

Αρχικά… “Είναι δύο ομάδες που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν κάθε χρόνο. Είναι ντέρμπι και δεν μπορείς να προβλέψεις. Θα παιχθεί πολύ καλό ποδόσφαιρο και κατά την άποψή μου αν υπάρχει νικητής θα κριθεί στο γκολ. Δεν νομίζω να παιχτεί ανοικτό ποδόσφαιρο είτε από τον ένα είτε από τον άλλο. Είναι επίσης ομάδες με βάθος που και ένας να τραυματιστεί μπορούν να τον αντικαταστήσουν ισάξια”.

Για τον Απόλλωνα… "Ο Απόλλωνας και με ισοπαλία έχει το αβαντάζ και θα παλέψει πιο πολύ για να μη δεχθεί γκολ. Τα τελευταία ματς πάντως έχει δείξει την ευκολία του στο σκοράρισμα με την τριπλέτα που έχουν μπροστά".

Για το ΑΠΟΕΛ… "Το ΑΠΟΕΛ επειδή θέλει μόνο τη νίκη, νομίζω θα πιέσει για να πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται το γκολ. Αν τα καταφέρει έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του όποτε έχει το πλεονέκτημα σε αυτό τον τομέα".

Για τις προσωπικότητες που κάνουν διαφορά… "Ο Απόλλωνας έχει πολλές λύσεις… Σκέμπρι, Ζελάγια, Μάγκλιτσα. Και το ΑΠΟΕΛ έχοντας για παράδειγμα Ντε Καμάργκο και Εμπεσίλιο. Επίσης ο Μοράις είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να βοηθήσει σε τέτοια ματς. Απλά ο Απόλλωνας έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις. Από τον καιρό που έφυγε ο Πιέρος από το ΑΠΟΕΛ και έχει φανεί το κενό του νομίζω ότι σε αυτό τον τομέα υπερτερεί ο Απόλλωνας".

Για το σκορ που προβλέπει.. "Θα έλεγα 1-1..."

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και το συμβόλαιο του στον Ερμή… 

“Παίζουμε ένα παιχνίδι πολύ καθοριστικό. Ο πρόεδρος και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να τερματίσουμε πρώτη στην δεύτερη εξάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον ερχομό του κ. Καϊάφα και το έχουν δείξει τα αποτελέσματα. Υπάρχει το κίνητρο και δεν έχουμε επαναπαυθεί σε κανένα ματς”.

“Είχα ένα χρόνο συμβόλαιο και είμαστε σε συζητήσεις. Περιμένουμε να τελειώσει και αυτό το παιχνίδι και να μιλήσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τον κ. Λούκα με τον οποίο συνεργάστηκα ξανά και τον ξέρω πολύ καλά, καθώς και από όλη τη διοίκηση και το τιμ”.