ΝΤΕΛΑΤΟΡΕ: "Από το ΑΠΟΕΛ... Ιταλία, Γαλλία ή Γερμανία"

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Γκιγιέρμε Ντελατόρε...

«Ξεκίνησα να παίζω τον Ιανουάριο, έπαιξα 20 παιχνίδια και πέτυχα δέκα γκολ, συν έξι ασίστ στη διαδρομή για τον τίτλο. Σύντομα ακολουθούν τα παιχνίδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα κλαμπ που μπορεί να μου προσφέρει κάτι τέτοιο, ώστε να μπορέσω να πάω καλά και να αναζητήσω μια καλύτερη μεταγραφή στην Ευρώπη, όπως στην Ιταλία, Γαλλία ή Γερμανία».

Εκτός από τον τίτλο που κατέκτησε με το ΑΠΟΕΛ, ο Ντελατόρε ζει άλλη μία… μαγική στιγμή στην προσωπική του ζωή, αφού θα γίνει μπαμπάς. «Τον Ιανουάριο έμαθα ότι η γυναίκα μου (Patrycia) είναι έγκυος, το πρώτο εξάμηνο στην Κύπρο ήταν πολύ ιδιαίτερο για μένα».

Ο Ντελατόρε βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία και απολαμβάνει διακοπές στην Κουριτίμπα. Στις 11 Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία στο ΑΠΟΕΛ, ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. «Το 2018 ξεκίνησε πολύ καλά, πέρσι ήμουν στην Ταϊλάνδη όπου είχα πολύ σοβαρό τραυματισμό και πήγα στη Βραζιλία για χειρουργική επέμβαση».

«Τον Ιούλιο ξεκινάμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, λίγο αργότερα το πρωτάθλημα όπου στόχος θα είναι ο 7ος σερί τίτλος»

«Είναι πολύ διαφορετικό το ποδόσφαιρο στην Κύπρο σε σχέση με την Ταϊλάνδη. Η ποιότητα του παιχνιδιού, οι παίκτες…».