Προανήγγειλε ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ σε λίγες μέρες!

Στον Άστρα 92.8 μίλησε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Διαβάστε τις δηλώσεις του διεθνή τερματοφύλακα για το κύπελλο αλλά και το μέλλον του. 

"Ήταν μια ανταμοιβή. Το περιμέναμε από τα προηγούμενα χρόνια. Έστω και τώρα ήρθε ένας τίτλος στον οποίο θα χτίσουμε και την επόμενη χρονιά. Είναι σημαντικό σε μια ομάδα να υπάρχει σταθερότητα, στην διοίκηση, στο τιμ. Η ΑΕΚ το έχει αυτό. Είναι ευχής έργο η ομάδα να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει να πάρει και ένα πρωτάθλημα"

Για το πως έζησε το παιχνίδι: "Ήταν σημαντική η απόκρουση του Πάμπλο, μας έδωσε το κύπελλο. Είχα διπλό άγχος επειδή δεν αγωνίστηκα. Όλα πήγαν καλά ευτυχώς και πήραμε το κύπελλο"

Για το μέλλον του: "Θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά το ποδόσφαιρο, θα δω τον επόμενο μου σταθμό τις επόμενες ημέρες. Έχουμε ταξίδι με την Εθνική και μετά βλέπουμε"

"Για τον παίκτη είναι επιπλέον κίνητρο να υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να είναι έτοιμος να είναι εκεί οι οπαδοί. Γεμάτα γήπεδα είναι ότι καλύτερα"

"Το μυαλό μας χθες ήταν στο γήπεδο, να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι άδειες κερκίδες δεν είναι καλό μήνυμα προς τα έξω. Για μας δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας"

Για το που κρίθηκε ο τελικός: "Ήταν σημαντικό το γκολ της ισοφάρισης. Ήρθε σ΄ένα σημείο που ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι. Αυτό λειτούργησε θετικά για μας, αρνητικά για τον Απόλλωνα. Εκμεταλλευτήκαμε το black out του αντιπάλου στο 1-1 και πετύχαμε δεύτερο"

"Για μένα ο διαιτητής τα πήγε πάρα πολύ καλά. Είναι από τους καλύτερους διαιτητές που έχουμε στην Κύπρο. Ειδικά με τον απόηχο πριν το παιχνίδι. Ότι απόφαση κι΄αν έπαιρνε, άκουγες διαμαρτυρίες. Ήταν όλοι πολύ καλοί. Υπήρχε ένταση, πάθος. Στο τέλος της ημέρας ο διαιτητής δεν αλλοίωσε κανένα αποτέλεσμα"

Για τους Κύπριους στον τελικό: "Αυτό το ακούμε τα τελευταία χρόνια και την λύση την βρίσκουμε με το να κάνουμε Κύπριους ξένους παίκτες. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους Κύπριους. Διάβασα τις δηλώσεις Λούκα Φανιέρου και μου άρεσαν πάρα πολύ"

Για την Εθνική: "Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Υπάρχουν δυσκολίες. Υπάρχουν Κύπριοι, πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε. Η Ισλανδία έβαλε όρο ότι πρέπει να αγωνίζονται πέντε παίκτες στις ομάδες τους. Παίκτης της πήγαν Αγγλία και τώρα πάει Μουντιάλ. Έχουν ένα πλάνο. Πρέπει κι΄εμείς να βάλουμε ένα πλάνο. Υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για να βοηθήσουμε τον Κύπριο παίκτη. Θέλουμε να τραγουδούμε τον Εθνικό Ύμνο και οι έντεκα παίκτες"

"Στην Ελλάδα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Είναι διαφορετικά από την Κύπρο. Έπρεπε να επιστρέψω λόγω της οικογένειας. Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από την Ελλάδα"

"Στην Ομόνοια όταν υπάρχει ενότητα δεν μπορεί να την σταματήσει κανένας. Η δύναμη της είναι ο λαός της. Μακάρι να μπορούσα να πετύχω πιο πολλά πράγματα για τον κόσμο της Ομόνοιας. Και η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας θα είναι πιο δυνατοί. Θα έχουμε πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα του χρόνου"

"Ο Απόλλωνας έπαιξε το καλύτερο και το πιο σταθερό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής που είναι και Κύπριος. Είχε μια ομάδα πολύ καλή, πολύ οργανωμένη"