Διαφορετική προσέγγιση... ίδιο αποτέλεσμα!

Για έναν πρόεδρο υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διοικήσει την ομάδα του. Πρόδρομος Πετρίδης και Άντρος Καραπατάκης είναι εκ του αποτελέσματος οι... νικητές της σεζόν, ακολουθώντας όμως εντελώς διαφορετικούς δρόμους.

Είναι γνωστή η τακτική του προέδρου του ΑΠΟΕΛ να προχωρά σε αλλαγή προπονητή όταν το πράγμα στραβώνει. Φέτος το έκανε δυο φορές και δικαιώθηκε και τις δυο. Έφερε τον Δώνη πριν τα κρίσιμα ματς στο Champions League και έφερε τον Μπαλταζάρ στην τελική ευθεία πρωταθλήματος/κυπέλλου.

Από την άλλη ο πρόεδρος της ΑΕΚ χειρίζεται εντελώς αντίθετα τον πάγκο της ομάδας του. Προσέλαβε τον Ιμανόλ Ιντιάκεθ το καλοκαίρι του 2016. Δεν πήρε μέχρι χθες ούτε έναν τίτλο, δεν μπήκε στους ομίλους του Europa League. Κάπου στα μισά της φετινής σεζόν μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ ζήτησε ανοικτά να αντικατασταθεί ο Ισπανός. Ο Άντρος Καραπατάκης δεν ακολούθησε την γνωστή... Κυπριακή τακτική και στο τέλος δικαιώθηκε.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ο πιο "νέος" προπονητής στον πάγκο μιας από τις έξι μεγάλες ομάδες. Προσλήφθηκε στις 22 του Μάρτη. Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ είναι ο πιο παλιός, προσλήφθηκε στις 31 Μαΐου 2016. 

Και οι δυο έκλεισαν την σεζόν με τίτλο αποδεικνύοντας πως συνταγές επιτυχίας δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο...