Οι αντιδράσεις για την κλήρωση

Μετά το τέλος της διαδικασίας της κλήρωσης του κυπέλλου για την προημιτελική φάση οι παράγοντες των ομάδων που συμμετέχουν στο δεύτερο τη τάξει θεσμό μίλησαν στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά:

Μιχάλης Ανδρέου (Ερμής): "Δυνατά παιχνίδια έβγαλε η κλήρωση. Όλα τα υπόλοιπα είναι αμφίρροπα. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα προκριθεί από την ΑΕΛ και τον Εθνικό. Στόχος είναι να πάμε και φέτος τελικό. Έχουμε προτίμηση στον Εθνικό".

Φανούριος Κωνσταντίνου (Απόλλων): "Πρέπει πρώτα να προκριθούμε για να έχει σημασία η κλήρωση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι".

Κυριάκος Δημητρίου (ΑΕΚ): "Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε αύριο να μάθουμε αντίπαλο. Είτε περάσει ο Απόλλωνας, είτε περάσει ο Οθέλλος, θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει θέμα προτίμησης, όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα πάμε σοβαρά γιατί θέλουμε διάκριση στο κύπελλο".

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια): "Ήταν μια πολύ καλή κλήρωση χωρίς να σημαίνει ότι προκριθήκαμε. Πρώτα με το καλό να ολοκληρώσουμε την πρόκριση. Το 4-0 μας δίνει μεγάλο προβάδισμα και θα πρέπει να κάνουμε εμείς πολλά στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε. Θα ετοιμαστούμε όταν πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια. Σημαντικό θα είναι το πρώτο παιχνίδι και θα επιδιώξουμε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση".

Βάσος Ηλιάδης (ΑΠΟΕΛ): "Στα χαρτιά η Καρμιώτισσα είναι η πιο αδύνατη ομάδα. Ήταν αναπόφευκτα τα μεγάλα παιχνίδια. Η τυχερή της κλήρωσης στα χαρτιά είναι η Ομόνοια. Εμείς αν περάσουμε τον Ολυμπιακό και περάσει και η Ανόρθωση πάμε σε ανοικτά παιχνίδια με μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης".