Γαύροι...

Στην εκπομπή του Πανίκου Χ’Λιασή Τετ-α-τετ στο ραδιοθάλαμο του “ΛΟΓΟΥ” φιλοξενήθηκαν χθες τα δύο μέλη του Συνδέσμου Θύρας 7 Λευκωσίας Γιώργος Κτίστης και Άρης Κυριάκου.

Οι δύο ΓΑΥΡΟΙ συνομίλησαν με τον οικοδεσπότη της εκπομπής για την δράση των Συνδέσμων του Ολυμπιακού στην Κύπρο (κυρίως την δράση του Συνδέσμου Λευκωσίας) πάντα σε όμορφη διάθεση και ύφος… κάτι  που συνηθίζει η εν λόγω ραδιοφωνική εκπομπή.

Στον διάλογο συζητήθηκαν ερυθρόλευκα θέματα για τον Ολυμπιακό κόσμο στην Κύπρο αλλά και την ομάδα του Πειραιά που είναι για τους ερυθρόλευκους φιλάθλους… κομμάτι ζωής.
Συζητήθηκαν με ευχάριστη διάθεση, στιγμές δόξας κι επιτυχίας του συλλόγου σε Ελλάδα κι Ευρώπη, οι αντιδράσεις των αντιπάλων, καζούρα για τις άλλες Ελληνικές ομάδες  αλλά και η δομή των  συνδέσμων από τη θετική όψη με στόχο την σωστή προσέγγιση και το οπαδικό στοιχείο(κοινωνικό πρόσωπο κλπ). 

*Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικά  ο Πρόεδρος της ΘΥΡΑΣ 7 Λευκωσίας Νικόλας Κουρσάρης αλλά και ο…Κύπριος «Μαρινάκης»  Πάμπος Παπέττας (Ταβερνάκι του Πάμπου) που έδωσαν τη δική τους διάσταση για τους φίλους του Ολυμπιακού στην Λευκωσία.