Δράση σε «Τσίρειο», «ΠΑΠ» και «ΓΣΠ»

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 18η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Στις 16:00 στο «ΓΣΠ» η Ομόνοια φιλοξενεί την Δόξα, σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι και θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, πανηγυρίζοντας μία ακόμα νίκη και πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τις προπορευόμενες θέσεις. Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους το συγκεκριμένο είναι παιχνίδι στο οποίο δεν υπολογίζουν για βαθμούς, όμως όπως έδειξαν και κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Την ίδια ώρα στο «Αντ. Παπαδόπουλος», Οθέλλος και Ανόρθωση αναμετρώνται με τον πρώτο να είναι τυπικά γηπεδούχους. Η ομάδα της Αθηαίνου η οποία συνεχίζει να τρελαίνει τους πάντες όντας αήττητη μέσα στο 2015 και έχοντας αποκλείσει από το Κύπελλο τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, θέλει να συνεχίσει την δυναμική της πορεία προς την παραμονή ενώ η «Κυρία» προέρχεται από μαζεμένες νίκες και θέλει να εκμεταλλευτεί το «ΠΑΠ», συνεχίζοντας το σερί της και πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τον στόχο της εξάδας.

Στις 18:00 στο «Τσίρειο», η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Οι γηπεδούχου στα τελευταία παιχνίδια βρίσκονται σταθερά σε ανοδική πορεία και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, θέλουν να διεκδικήσουν όποιες πιθανότητες έχουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που πλέον βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλουν να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, παίρνοντας την νίκη η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους φέρει μέχρι και την 2η θέση.