Αθλητικός Δικαστής ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης

Τον διορισμό του Αριστοτέλη Βρυωνίδη ως Αθλητικού Δικαστή, ανακοίνωσε η ΚΟΠ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που έκανε λόγο για κατάργηση της Δικαστικής Επιτροπής και διορισμό Αθλητικού Δικαστή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην αποψινή του συνεδρία μετά από εισήγηση του Προέδρου της κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη αποφάσισε ομόφωνα να τροποποιήσει τον Πειθαρχικό Κανονισμό της Δικαστικής Επιτροπής και συγκεκριμένα τα άρθρα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της Δικαστικής Επιτροπής.

Μετά την πιο πάνω απόφαση, από αύριο Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 αρχίζει η νέα διαδικασία λειτουργίας της Δικαστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, η Δικαστική Επιτροπή θα λειτουργήσει με ένα Αθλητικό Δικαστή και σε αυτή τη θέση έχει διοριστεί ο μέχρι τώρα Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, εγνωσμένης αξίας νομικός και άριστος γνώστης της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.

Ο κ. Βρυωνίδης θα έχει και την ευθύνη λήψης όλων των αποφάσεων για τις καταγγελίες που θα τίθενται ενώπιον του, αλλά και αυτόβουλα θα μπορεί να παρεμβαίνει για δηλώσεις ή και ανακοινώσεις οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τους κανονισμούς και άμεσα θα επιβάλει ποινές.  

Έχει διοριστεί επίσης από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ Αναπληρωτής Αθλητικός Δικαστής  και συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέας Πέτσας, Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών.

Ο κ. Πέτσας, με σημαντική εμπειρία στον τομέα της αθλητικής ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης, θα ασκεί παράλληλα τα καθήκοντα του και στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών ΚΟΠ.

Στη θέση του Επικεφαλής Πειθαρχικού Εισαγγελέα έχει διοριστεί ο νομικός κ. Στέλιος Νικολάου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών  και Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών Αντιπροσώπων Ποδοσφαιριστών με σημαντική επίσης εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου μας.

Ο διορισμός τους ισχύει από τις 27/02/2015 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016.

Ευχαριστίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και απερχόμενα μέλη της Δικαστικής Επιτροπής για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στο ποδόσφαιρο μας μέχρι σήμερα.