Ξύλο "αιωνίων"!

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τα επεισόδια της Λεωφόρου και όσα γεγονότα ακολούθησαν σε επίπεδο διοικήσεων, το κλίμα παραμένει έκρυθμο. Συμπλοκή στη μέση του δρόμου στην Πάτρα μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έξω από σύνδεσμο των «ερυθρόλευκων».


Επεισόδια με συμπλοκή οπαδών οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έγιναν έξω από σύνδεσμο των «ερυθρόλευκων» στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 7 π.μ. της 23ης Φεβρουαρίου, δύο άτομα, όπως αναφέρουν πληροφορίες οπαδοί του Παναθηναϊκού που μόλις έχουν επιστρέψει από τη Λεωφόρο στην Αθήνα, πλησιάζουν τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη συμβολή των οδών Χαραλάμπη και Γούναρη. Από τις κάμερες που υπάρχουν, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και αμέσως βγαίνουν από αυτόν.

Αρχικά φαίνεται πως συνομιλούν, μέχρι φυσικά τα αίματα να ανάψουν και να πέσουν οι πρώτες... ψιλές. Ακολούθησε ένα μίνι-κυνηγητό, ενώ άναψε και καπνογόνο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να καεί μια σημαία. Όλα αυτά εν μέσω διερχόμενων οδηγών οι οποίοι και προσπαθούν να περάσουν με τα αυτοκίνητά τους από την οδό Χαραλάμπη. Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η τοπική ΕΛ.ΑΣ. στην οποία και επικρατεί έντονος προβληματισμός για τυχόν νέες συμπλοκές ή ακόμα και επιθέσεις.

Πηγή: sdna.gr