Οι μεγάλοι πληρώνουν τους... μικρούς!

Μπορεί οι σύλλογοι να χωρίστηκαν σε μεγάλους και μικρούς, αλλά με απόφαση της ΚΟΠ θα σπονσάρονται οι ομάδες που θα αγωνίζονται στο Β΄ γκρουπ.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά την διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίας αποφάσισε όπως τα Σωματεία του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, περιόδου 2014/2015, επιχορηγούν τα Σωματεία Β’ Ομίλου με το ποσό του 1.50 ευρώ για κάθε κανονικό εισιτήριο που πωλούν.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά την διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίας αποφάσισε όπως τα Σωματεία του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, περιόδου 2014/2015, επιχορηγούν τα Σωματεία Β’ Ομίλου με το ποσό του 1.50 ευρώ για κάθε κανονικό εισιτήριο που πωλούν.

Το ποσό αυτό θα πρέπει να το καταθέτουν τα γηπεδούχα σωματεία στον λογαριασμό της Ομοσπονδίας, μαζί με το Φύλλο Εκκαθάρισης του αγώνα, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την οποία καταθέτουν και τα δικαιώματα ΚΟΠ.

Η ίδια απόφαση είχε ισχύσει και στο περσινό Πρωτάθλημα, με επιχορήγηση των Σωματείων του Β’ ομίλου από τα Σωματεία του Α’ ομίλου με ποσό 1 ευρώ από κάθε κανονικό εισιτήριο.