"Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι"

Mε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για το νέο εγκληματικό κτύπημα κατά διαιτητή, με στόχο αυτή τη φορά τον διεθνή ρεφ Βασίλη Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για το νέο εγκληματικό κτύπημα κατά διαιτητή, με στόχο αυτή τη φορά τον διεθνή ρεφ Βασίλη Δημητρίου. Οι επιθέσεις κατά των διαιτητών που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, έχουν ταράξει συθέμελα το ταλαιπωρημένο οικοδόμημα  του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

«Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα έως τώρα, όμως με μαθηματική ακρίβεια οδεύουμε προς την καταστροφή» λέει ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής και προσθέτει: «καλώ την Πολιτεία, πριν θρηνήσουμε επί ερειπίων, να πάρει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία όλων εμπλεκόμενων στο ποδόσφαιρο, η σωματική ακεραιότητα των οποίων απειλείται». 

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος Προπονητών θέλει να μεταφέρει την αμέριστη συμπαράστασή  του τόσο προς τον Βασίλη Δημητρίου όσο και προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, σημειώνοντας πως τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να επηρεάζουν το φρόνημα των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο.