Στη Νομική Υπηρεσία οι καταγγελίες Παναγή

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η Αστυνομία με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων σχετικά με την έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο διαιτητή και στην οποία τίθενται ερωτήματα για το πού βρίσκονται οι έρευνες αναφορικά με τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή.

«Στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελιών, οι εξετάσεις για τρεις υποθέσεις έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και περαιτέρω οδηγίες.   
 
Στο μεταξύ, οι εξετάσεις σε σχέση με επιπρόσθετες πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν τις υπό αναφορά καταγγελίες συνεχίζονται, ούτως ώστε να διαφανεί κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα στοιχειοθέτησης και άλλων υποθέσεων».
 
Η ανακοίνωση των Οικολόγων:

«Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών καταδικάζει τη χθεσινή βομβιστική επίθεση κατά του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της συζύγου 38χρονου διαιτητή.  Φαίνεται ότι ακόμα συνεχίζονται οι βεντέτες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και θέλει πολλή δουλειά ακόμα ωσότου ξεκαθαρίσει το τοπίο.  Πίσω από την ηρεμία φαίνεται ότι κρύβονται θανάσιμες αντιπαραθέσεις.
 
Το Κίνημα ζητά άμεσα κάθαρση και τιμωρία. Ο αθλητισμός πρέπει να προσφέρεται για υγεία και ψυχαγωγία και όχι να μετατρέπεται σε χώρος αλληλοσφαγής των άνομων συμφερόντων.
 
Με την ευκαιρία αυτή το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών αναρωτιέται τι γίνεται με τις καταγγελίες Μάριου Παναγή; Σε ποιο συρτάρι έχουν καταλήξει;
 
Το Κίνημα αναμένει απάντηση από την Αστυνομία και τη Γενική Εισαγγελία σε πιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία της ποινικής διερεύνησης των καταγγελιών Παναγή».

ΠΗΓΗ: οnlycy.com