Πότε η πολιτεία;;;

Από το πρωί η ΚΟΠ ενημέρωσε μέσω της επίσημής της ιστοσελίδας πως ο Κώστας Καπιτανής κλήθηκε και θα συμμετέχει σε Σεμινάριο για εκπαιδευτές διαιτησίας που διοργανώνει η UEFA σε συνεργασία με τη FIFA το οποίο θα γίνει στην Αλβανία και εντάσσεται στο πρόγραμμα RAP (Referee Assistance Programme) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Σε αυτό θα συμμετάσχουν Εκπαιδευτές Διαιτησίας από όλες τις χώρες μέλη της UEFA και θα διαρκέσει από τις 5 μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.,kerkida.net αναφέρουν ότι σε αυτό ήταν αρχικά καλεσμένος και ο Πρόεδρος του ΣΔ Κύπρου Μιχάλης Αργυρού.

Η ΟΥΕΦΑ ζήτησε από την ΚΟΠ να της διευκρινήσει που κατέληξαν οι γνωστές καταγγελίες Παναγή έτσι ώστε να γνωρίζει αν αθωώθηκε ο Μιχάλης Αργυρού για να μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο σεμινάριο. Από την ΚΟΠ αναφέρτηκε πως το θέμα είναι ακόμη σε εκκρεμότητα με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να... αποκλείσουν τον κύριο Αργυρού.

Πραγματικά το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και όλα αυτά εκθέτουν την Κύπρο ανεπανόρθωτα. Η αστυνομία, η πολιτεία θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσουν τις υποθέσεις γιατί δυστυχώς αυτή η καθυστέρηση έχει αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Πρέπει να γίνει επίσπευση των διαδικασιών. Είναι ένοχοι ή αθώοι οι κατηγορούμενοι; Η πολιτεία είχε και έχει τον λόγο...