Απάτη εκατομμυρίων (Φώτος)

Απίστευτη απάτη έστησε ένας πρώην ποδοσφαιριστής, ξεγελώντας αρκετούς παίκτες, τους οποίους έπεισε να επενδύσουν πολλά εκατομμύρια σε μία επιχείρηση-φούσκα.

Συγκεκριμένα, ο Michael McIndoe έπεισε αρκετούς ποδοσφαιριστές να επενδύσουν 30 εκατομμύρια Αγγλικές Λίρες, τα οποία ο ίδιος ξόδεψε σε γυναίκες, αυτοκίνητα, σπίτια και διακοπές, προτού κηρύξει πτώχευση.

Μάλιστα, ο McIndoe έχει απαθανιστεί σε φωτογραφίες από την κρεπάλη και την ξέφρενη ζωή που έκανε, ξοδεύοντας όλα αυτά χρήματα, με τις μαρτυρίες ανθρώπων από το στενό του περιβάλλο να αναφέρουν ότι μέσα σε μία μέσα μέρα ξόδεψε 40.000 Λίρες σε σαμπάνιες, ενώ ξόδευε μεγάλα ποσά για πάρτι, σωματοφύλακες και γενικότερα για να κάνει τη... ζωάρα του και να παριστάνει τον playboy.

Ως ποδοσφαιριστής, δεν έκανε ποτέ τη μεγάλη καριέρα, ωστόσο μέσω των γνωριμιών του, κατάφερε να ξεγελάσει ποδοσφαιριστές, όπως ο Jimmy Bullard, ο οποίος του έδωσε 600.000 Λίρες για να τις επενδύσει στο πλάνο που είχε και καλά ο McIndoe και που θα του απέφερε 200% κέρδος.

Πλέον και μετά από αρκετές καταγγελίες η Αστυνομία προχώρησε στη διερεύνηση της υπόθεσης και τη σύλληψή του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο McIndoe κήρυξε πτώχευση, έχοντας χρέη που πλησιάζουν τα 3 εκατομμύρια Λίρες.

Υπολογίζεται ότι ξεγέλασε συνολικά 300 παίκτες, με τον ίδιο να δηλώνει: 

«Δεν έχω τίποτα να πω, δεν μπορώ να σχολιάσω για αυτό».Μετά τις καταγγελίες

** Θα περάσει από δίκη, μετά τις 25 Μαρτίου.