"Μικρό προβάδισμα ΑΕΛ όμως ο Ερμής μπορεί..."

Στην μακρινή Σουηδία συνεχίζει την καριέρα εδώ και περίπου δυο μήνες ο συμπατριώτης μας ποδοσφαιριστής, Στέλιος Δημητρίου. Ο πρώην άσος του Ερμή Αραδίππου που αγωνίζεται στην AKROPOLIS IF​ ομάδα δεύτερης κατηγορίας της χώρας μίλησε στην ιστοσελίδα μας... για τον αποψινό αγώνα των "φτεροπόδαρων" απέναντι στην ΑΕΛ για το κύπελλο.

Στέλιο καταρχήν βρίσκεσαι στην Σουηδία. Πως είναι εκεί το ποδόσφαιρο;

"Τα πράγματα στην Σουηδία είναι εξαιρετικά και θα έλεγα καλύτερα από όσο υπολόγιζα. Υπέροχες εγκαταστάσεις, αρκετά καλό το επίπεδο του ποδοσφαιρού και γενικότερα αν και δεν είμαι στην ανώτερη κατηγορία έχουμε αρκετά πράγματα που ζηλεύουν ομάδες της Α΄ κατηγορίας στην Κύπρο. Έχω εγκληματιστεί πλήρως και νιώθω πολύ καλά".

Σκόπος του τηλεφωνήματος... η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερμή και την ΑΕΛ...

"Είδα το πρώτο παιχνίδι στο Τσίρειο. Αρκετά παιχνίδια τα βλέπω μέσω του διαδυκτίου καθώς θέλω να έχω επαφή με το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα αν και η ΑΕΛ έχασε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες. Αν και η ΑΕΛ πάει με 1-0 θα έλεγα υπάρχει το περιθώριο ανατροπής από τον Ερμή".

Ο φετινός Ερμής δεν είναι ο περσινός. Πιστεύεις ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση;

"Πέρσι κάναμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα. Σίγουρα τότε είχαμε χάσει 2-1, και το 1-0 είναι διαφορετικό αποτέλεσμα όμως υπάρχουν κάποια παιδιά από πέρσι, και υπάρχει και το πάθος από την διοίκηση για να περάσει ο Ερμής και σίγουρα μπορεί να προκριθεί".

Για την ΑΕΛ τι μπορούμε να πούμε;

"Ούτε η ΑΕΛ είναι η περσινή φοβερή ομάδα που είδαμε όλοι μας. Έχασε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική ενώ φέτος δεν είναι στην εξάδα. Παραμένει μεγάλη ομάδα με σπουδαίο κόσμο και αναμφίβολα μπορεί να πάρει την πρόκριση. Είναι ομάδα κύπελλου και νομίζω αν σκοράρει ένα γκολ μπορεί να πάρει την πρόκριση".

Ποια είναι η δική σου πρόβλεψη;

"Είναι δύσκολο να κάνω μια πρόβλεψη γιατί είναι ένα παιχνίδι που με ένα γκολ αλλάζουν τα πάντα. Στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος είδαμε πολλά γκολ ενώ στο κύπελλο είδαμε μόνο ένα. Είναι πραγματικά ένα αμφίροπο ζευγάρι. Δίνω ελάχιστο προβάδισμα στην ΑΕΛ λόγω του πρώτου αγώνα αλλά για εμένα αν περάσει ο Ερμής στο τέλος δεν θα είναι έκπληξη".