Σύλληψη... Προσπαθούσε να μπει στο "ΠΑΠ" χωρίς εισιτήριο

Mε δελτίο Τύπου, η Αστυνομία ενημερώνει ότι συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 30 χρόνων, το οποίο ζητούσε επίμονα να εισέλθει στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" χωρίς όμως να είναι κάτοχος εισιτηρίου του αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:
    
Βία στα γήπεδα – Δημόσια εξύβριση – Αντίσταση κατά τη σύλληψη - Σύλληψη
Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 30 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο είχε παρουσιαστεί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ. Αυτός ζητούσε επίμονα να εισέλθει στο στάδιο χωρίς όμως να είναι κάτοχος εισιτηρίου και άρχισε να διαμαρτύρεται. Οι επιτηρητές ζήτησαν τη βοήθεια των επί καθήκοντι αστυνομικών για την απομάκρυνσή του, πράγμα που έγινε.

Μετά από πάροδο λίγων λεπτών, ο 30χρονος επέστρεψε έχοντας στην κατοχή του εισιτήριο και αφού το επέδειξε στους επιτηρητές, προχώρησε προς τον χώρο ελέγχου των φιλάθλων. Αμέσως, αυτός φέρεται να άρχισε να εξυβρίζει τους αστυνομικούς και συνελήφθη αφού χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία, λόγω της αντίστασης που προέβαλε. 

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου τέθηκε υπό κράτηση.