Απίστευτο πρόστιμο!

Δεν έχει προηγούμενο το πρόστιμο που δέχτηκε ποδοσφαιριστής της Football League, που τιμωρήθηκε από την ομάδα του επί έθεσε ως στόχο σε δηλώσεις του την 3η θέση, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου θέλει τη 2η!

Απίστευτο περιστατικό σε ομάδα της Football League, με τον ποδοσφαιριστή να μην ξέρει από... που του ήρθε το πρόστιμο για δηλώσεις που έκανε. Μετά τη νίκη της ομάδας του, ο συγκεκριμένος παίκτης οριοθέτησε ως στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης για την είσοδο στα πλέι οφ, κάτι ωστόσο που δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο. 

Όπως αναφέρει το «Goal» ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θεωρεί εφικτή και τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια κι έτσι μόλις έμαθε για την επίμαχη τοποθέτηση, έδωσε άμεσα εντολή να επιβληθεί πρόστιμο στον παίκτη, που έμεινε φυσικά έκπληκτος. 

Στην ίδια πάντως ομάδα ο... ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης που δεν έχει κι έρεισμα στον κόσμο, είχε τιμωρήσει με πρόστιμο κι άλλον ποδοσφαιριστή στην αρχή της περιόδου, επειδή του χρέωσε ότι ο αδερφός του δυσφημούσε την ομάδα σε δημόσιο χώρο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr