Η αστυνομία για την προκήρυξη

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται η προκήρυξη της Οργάνωσης με την ονομασία “ένοπλοι θύρα-ενιώτες αντάρτες της πόλης”, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις εναντίον του συνδέσμου διαιτητών τον Οκτώβριο του 2014 και του διεθνούς διαιτητή Βασίλη Δημητρίου στην Αραδίππου.
 

Την προκήρυξη εντόπισε χθες σε σημείο του παλιού ΓΣΠ ο δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του Λόγου, Παναγιώτης Δημόπουλος, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από άγνωστο πρόσωπο, δίνοντας του τη σχετική πληροφορία.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο  Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι ο δημοσιογράφος παρέδωσε την προκήρυξη στην Αστυνομία και αμέσως άρχισε η διερεύνηση της υπόθεσης.
 
Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η προκήρυξη στάλθηκε για επιστημονική ανάλυση, προσθέτοντας ότι το περιεχόμενο της μελετάται “με κάθε σοβαρότητα και προσοχή” για να διαπιστωθεί κατά πόσον  συνδέεται με οποιαδήποτε υπό διερεύνηση υπόθεση.
 
Ερωτηθείς σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή σε δηλώσεις του στο Associated Press για εμπλοκή παραγόντων της Κ.Ο.Π, Διαιτητών και δημοσιογράφου σε στημένους αγώνες, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η Αστυνομία ενημερώνει σήμερα τη Νομική Υπηρεσία και γι΄ αυτές τις καταγγελίες του κ. Παναγή.
 
Διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση προχωρούν με εντατικό ρυθμό.