Βρήκε ομάδα μετά από γράμμα της κόρης του!

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ, όπου το γράμμα ενός νεαρού κοριτσιού πήρε... σάρκα και οστά από την Μινεσότα Γουάιλντ. Ο Τζόρνταν Λέοπολντ που είναι γεννημένος στη πόλη (Μινεσότα), έπαιζε επαγγελματικό χόκεϊ στην Κολόμπους, ωστόσο η γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του διέμεναν στη Μινεσότα.

Τον προηγούμενο όμως μήνα η 11χρονη κόρη του, Τζορντίν έγραψε ένα γράμμα προς τη διοίκηση της Μινεσότα Γουάιλντ στο πλαίσιο εργασίας για το σχολείο, αναφέροντας πόσο μόνος νιώθει ο πατέρας της μακριά από τα παιδιά του.

Η μικρή μάλιστα επισήμαινε στο γράμμα της ότι κατά την εκτίμησή της η Μινεσότα χρειαζόταν αμυντικό, θέση όπου παίζει ο Τζόρνταν και ζητούσε την απόκτησή του! Το γράμμα ακολούθως έφτασε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, από εκεί ανέβηκε στα social media κι έπειτα έγινε γνωστό και στη διοίκηση της Μινεσότα.

Ποια ήταν η αντίδραση του συλλόγου; Να κάνει άμεσα μεταγραφή τον Λέοπολοντ, ανακοινώνοντας πριν από δύο μέρες την απόκτησή του! Η 11χρονη μάλιστα προκάλεσε όπως ήταν φυσικό το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά εκείνη αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη, για να πάει στο σχολείο της.

Πηγή: sdna.gr