"Tον πρώτο λόγο το ΑΠΟΕΛ, φαβορί ο Απόλλωνας"

Στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net μίλησε ο τεχνικός της ΑΠΕΠ, Βάσος Μελαναρκίτης, καταθέτοντας τις απόψεις τους για το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και το Ερμής-Απόλλωνας...

- Βάσο ξεκινάνε αύριο οι αγώνες μπαράζ, με τους δυο πρωτοπόρους να έχουν παιχνίδια-παγίδα...
"Θα συμφωνήσω ότι είναι παιχνίδια-παγίδα και για τους δυο. Θεωρώ ότι το ΑΠΟΕΛ έχει πιο δύσκολο έργο από τον Απόλλωνα αλλά αν μια από δυο ομάδες υποτιμήσει τότε θα έχει με το "καλημέρα" απώλειες".

- Στο παιχνίδι του ΓΣΠ τι βλέπεις;
"Το ΑΠΟΕΛ εκεί που πήγε λίγο να ανεβάσει στροφές, τα χάλασε στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Από την άλλη η Ανόρθωση το 2015 παρουσιάζεται πολύ πιο σταθερή αλλά και συμπαγής στην άμυνα. Θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο το ΑΠΟΕΛ καθώς η Ανόρθωση μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας ντέρμπι είχε πολύ κακή συγκομιδή ενώ δεν ξέρουμε με σιγουριά ακόμη τα δεδομένα για κάποιους τραυματίες".

- Το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης μεταξύ των δυο ομάδων για το κύπελλο μπορεί να επηρεάσει κάπως;
"Προσωπικά πιστεύω πως όχι. Πρόκειται για δυο ξεχωριστά παιχνίδια για άλλες διοργανώσεις. Η Ανόρθωση θέλει να βγει Ευρώπη και δεν έχει περιθώρια να διαλέξει αγώνες καθώς φτάνουμε σιγά-σιγά στο τέλος. Από την άλλη το ΑΠΟΕΛ θέλει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο...οπότε πιστεύω ότι δεν επηρεάζει το επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι".

- Στο άλλο παιχνίδι μεταξύ του Ερμή και του Απόλλωνα τι βλέπεις;
"Ο Απόλλωνας παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος και πιο επικίνδυνος. Ο Ερμής το 2015 δεν ξεκίνησε καλά και χάλασε την εικόνα του ενώ με την φυγή των Ουόν, Μπεμπά και Μοράν αποδυναμώθηκε. Ο Απόλλωνας πιστεύω εδώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει καθώς είναι σε πολύ καλή φόρμα ενώ ο Ερμής έδωσε πολλές δυνάμεις και στο κύπελλο".

- Πάντως ο Απόλλωνας πάει με πέντε βασικές απουσίες...
"Ο Απόλλωνας έδειξε ότι μπορεί να παίξει με πολλές αλλαγές. Είχε αρκετές ατυχίες και τα κατάφερε πολύ καλά. Υπάρχουν οι λύσεις σε όλες τις γραμμές και θεωρώ ότι οποίος και να παίξει, είναι το φαβορί ο Απόλλωνας".