«Ποιος θα έλεγε όχι;»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας τη διάθεση και την επιθυμία να συνεργαστεί με τον Δικέφαλο. Ωστόσο, ο Γεωργιανός τεχνικός, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε του έγινε επίσημη πρόταση.

Με άκρως κολακευτικά λόγια, μίλησε για τον ΠΑΟΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός, υποστήριξε πως ο Δικέφαλος είναι μία από τις μεγαλύτερες ομαδες στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως έχει δεχτεί κρούσεις, χωρίς ωστόσο, να έχουν επίσημο χαρακτήρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis":

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Τίποτα επίσημο. Θεωρώ πως για να πω ότι υπάρχει κάτι επίσημο θα πρέπει να κάτσουμε να μιλήσουμε να τα πούμε πέντε πράγματα. Tέτοια κίνηση δεν υπήρχε. Ανεπίσημα είχα 15-20 κρούσεις επίσημα είχα 4-5, υπάρχουν πολλές προτάσεις που έχω δεχτεί, αλλά επίσημα να με φωνάξουν να βρεθούμε να τα βρούμε δεν έγινε. Όταν μιλάμε για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, νομίζω πως λίγοι είναι αυτοί που θα πουν όχι αν τους γίνει πρόταση».

Για το πώς αισθάνεται όταν του λένε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν θέλω να πάω σε μια ομάδα που δεν έχει στόχους αλλά να φτιάξω μια ομάδα που θα έχει στόχους. Τη δουλειά μου θέλω να την ξεκινήσω εγώ, δεν θέλω να πάω στην μέση της χρονιάς, σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις πολλές πιθανότητες να αποτύχεις. Στην Ελλάδα, είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αποτύχεις».

ΠΗΓΗ: sdna.gr