Τον λένε Fuck κι είναι περήφανος!

Tι κι αν το επώνυμό του είναι Fuck; Ο, γεννημένος στη Βραζιλία, Guy είναι περήφανος γι' αυτό και, πλέον, βλέπει το πλήρες όνομά του να βρίσκεται και στο πίσω μέρος τη φανέλας του.

Ο Guilherme «Guy» Carbagiale Fuck ταξίδεψε στις ΗΠΑ, ώστε να παίξει μπάσκετ και να ακολουθήσει το όνειρό του. Ωστόσο, το γεγονός πως δεν του επιτρεπόταν να αναγράφεται στη φανέλα του το επώνυμό του αφαιρούσε κάτι από τη χαρά του παιχνιδιού. Όπως εξηγεί ο ίδιος, ήταν υποχρεωμένος να φορά φανέλα με το όνομα «Guy Carbagiale», καθώς «έπαιζα σε μια πολύ μικρή πόλη και για να αποφευχθεί διαμάχη στην κοινότητα, μού ζήτησαν να χρησιμοποιώ το μικρό και το μεσαίο όνομά μου».

Ο νεαρός παίκτης άφησε τις ΗΠΑ για τους Medicine Hat Rattler του Καναδά και δικαιώθηκε, καθώς απ' όταν η ομάδα του τερμάτισε έβδομη στο κολεγιακό πρωτάθλημα Καναδά έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί  κανονικά το όνομά του. «Είναι το επώνυμό μου κι είμαι πολύ περήφανος. Δεν με ενδιαφέρει αν σημαίνει κάτι άσχημο» έχει αναφέρει, ενώ το πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας: «Θέλω να κάνω παιδιά και να διαδωθεί το όνομα Fuck».

*Ο Fuck είναι με το νούμερο 14 στη φωτογραφία.

ΠΗΓΗ: sdna.gr