"Δεν υποτιμούμε την Κύπρο"

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε πριν από λίγο ο Μαρκ Βίλμοτς ενόψει του αυριανού αγώνα με την Εθνική μας Ομάδα.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, είπε:

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υποτιμούμε την Κύπρο. Είναι μια μικρή χώρα, αλλά πήρε σπουδαία νίκη στη Βοσνία. Παίζει πολύ κλειστά, με σφιχτή άμυνα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να διασπάσουμε την άμυνά τους και να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε". 

"Παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ο Radja Nainggolan δεν έχει κανένα πρόβλημα και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Έχω στο μυαλό μου την ενδεκάδα που θα παρατάξω".

"Το τεχνικό τιμ έχει μελετήσει και για τους δύο αγώνες που έχει μπροστά του και έχει πολλές επιλογές. Οι Kevin De Bruyne και Eden Hazard μπορεί να έχουν λιγότερη δουλειά να κάνουν, αν ενδυναμώσουμε τη μεσαία μας γραμμή. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να έχουν κέρδος, γιατί θα έχουν να κάνουν λιγότερη δουλειά στο αμυντικό μέρος. Ίσως αυτό να είναι μία λύση".

"Η φρεσκάδα είναι απαραίτητη για ένα επιθετικό ποδοσφαιριστή, αν και το πραγματικό ερώτημα είναι πού ακριβώς πρέπει να παίξει και πόσα μέτρα μπορεί να κάνει και να είναι κοντά στην αντίπαλη εστία. Αν πηγαινόερχεται για 80 μέτρα, τότε αυτό είναι πολύ κουραστικό. Έτσι, προτιμώ να παίξουν πιο μπροστά. Απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Κύπρος, που θα είναι οργανωμένη πίσω, είναι πιθανό και το ενδεχόμενο να παίξουμε και με δεύτερο επιθετικό, αν και αυτό μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια του αγώνα".

* Η μετάβαση του www.kerkida.net στις Βρυξέλλες είναι προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet On Alfa.