"Mε προειδοποίησε ο Τζέκο"

Μπορεί με τις κινήσεις τους να μην έδειξαν σεβασμό, αφού καθυστέρησαν τη συνέντευξη Τύπου του Πάμπου Χριστοδούλου για μισή περίπου ώρα, ωστόσο στις δηλώσεις τους οι Βέλγοι έδειξαν άλλα πρόσωπο και πως υπολογίζουν την Εθνική Ομάδα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Βενσάν Κομπανί στη συνέντευξη Τύπου:

"Αν κερδίσουμε, θα είμαστε οι νικητές και όλα θα είναι καλά, αλλά αν χάσουμε, τότε θα υπάρξει κριτική. Κάτι που γίνεται πάντα. Είναι τόσο προβλέψιμο. Τα πάντα εξαρτώνται μόνο από τα αποτελέσματα που θα έχουμε ως ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα, εμείς απλά πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια στη σειρά".

"Θέλουμε τους έξι διαθέσιμους βαθμούς με αντιπάλους την Κύπρο και το Ισραήλ, που είναι φιλόδοξες ομάδες. Το παιχνίδι με την Κύπρο είναι επικίνδυνο, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι".

"Ο συμπαίκτης μου στη Μάντσεστερ Σίτι, Έντιν Τζέκο, ο οποίος με τη Βοσνία γνώρισε την ήττα από την Κύπρο με 2-1, μου είπε ότι η Κύπρος είναι μια σκληρή ομάδα και πολύ γρήγορη στις αντεπιθέσεις. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε πολλά "όπλα" για να τους αντιμετωπίσουμε".

* Η μετάβαση του www.kerkida.net στις Βρυξέλλες είναι προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet On Alfa.