Ετοιμάζει την πρόταση του αιώνα για Ρονάλντο

Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε την προσφορά για την επαναφορά CR-7 στο «Ολντ Τράφορντ».

Αν η Παρί είναι έτοιμη να κάνει την πρόταση της δεκαετίας στη Γιουβέντους για τον Πογκμπά με Βεράτι-Καβάνι και 20 εκατ., η Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για να επανακτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της.

Και τι ακριβώς εννοούμε μ’ αυτό; Η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως… Κατ’ αρχήν οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ξεκάθαρο πως θέλουν πίσω τν Πορτογάλο σταρ παρότι είχε γραφτεί πρόσφατα πως ο Λουίς φαν Χάαλ δεν «πολυκαίγεται». Η κίνηση με το γεύμα με τον σερ λεξ Φέργκιουσον δείχνει το αντίθετο…

Η άλλοτε πρωταθλήτρια Αγγλίας, λοιπόν, κάνει συνεχώς νέες χορηγικές συμφωνίες. Ισοσταθμίζει τα οικονομικά της και με δεδομένο πως δεν έχει πρόβλημα με το financial fair play είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα.

Βάσει των όσων αναφέρονται στα βρετανικά tabloids, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δώσει το μισό… «Ολντ Τράφορντ» για τον παίκτη. Φέρεται να ΄χει αποφασίσει να κάνει πρόταση 108 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για να αποσπάσει το «ok» του Φλορεντίνο Πέρεθ για τη μεταγραφή και εν συνεχεία να προσφέρει αστρονομικό συμβόλαιο στον CR-7 με ετήσιες αποδοχές 19 εκατ. ευρώ. Και, μάλιστα, λέγεται πως το συμβόλαιο που θα δοθεί στον CR-7 θα είναι 4ετές.

Ετσι γίνεται αντιληπτό πως αν πάμε σε deal, θα μιλάμε για μία μεταγραφή που θα ξεπερνά τα 250 εκατ. ευρώ μαζί με την εφορία.

ΠΗΓΗ: sportit.gr