Tης... πήρε το αήττητο (Βίντεο)

Η Ουαλία ταξίδεψε στη Χάιφα γνωρίζοντας πως εξαρτάται (σε τεράστιο βαθμό) από τα… κέφια των Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ. Και ευτυχώς για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κρις Κόλεμαν το δίδυμο των «σταρ» όχι απλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά έκανε φύλλο και φτερό τους Ισραηλινούς! Το τελικό αποτέλεσμα, άλλωστε, είναι ενδεικτικό (3-0). 

Τόσο ο Μπέιλ, όσο και ο Ράμσεϊ βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, μάλιστα, θα θυμάται για πάντα το παιχνίδι στη Χάιφα, δεδομένου ότι βρήκε δίχτυα δύο φορές και έγινε ο πρώτος σκόρερ (9) στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στην ιστορία της Ουαλίας στα ξεπερνώντας τον Ιαν Ρας που είχε 7! 

Ταυτόχρονα αξίζουν ειδική αναφορά δύο ακόμα στατιστικά από το παιχνίδι.

Οι Μπέιλ και Ράμσεϊ κατάφεραν να… ξεπεράσουν όλους τους συμπαίκτες τους στην εθνική ομάδα, δεδομένου ότι οι δύο τους μετρούν πλέον (σε όλα τα ματς, επίσημα και φιλικά) 25 γκολ και όλοι οι υπόλοιποι 23! Επίσης η Ουαλία κατάφερε για πρώτη φορά μετά το 2007 και το 5-2 επί της Σλοβακίας να σημειώσει τρία γκολ! 

Το σκορ για την Ουαλία άνοιξε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ράμσεϊ, ο οποίος έπαιξε… βόλεϊ με τον Μπέιλ και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 50’ έκανε το 2-0 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και ένα λεπτό αργότερα το Ισραήλ έμεινε με παίκτη λιγότερα. Ο Μπέιλ «χτύπησε» ξανά στο 77’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. 

ΙΣΡΑΗΛ: Μαρσιάνο, Μπεν Χαΐμ, Ντγκάνι, Μπεν Χαρούς, Τίμπι, Νάτχο, Ζάχαβι (56΄ Χέμεντ), Ραφαέλοφ, Γεϊνι, Μπεν Χαΐμ (80΄ Μπιτόν), Νταμάρι (70΄ Σαχάρ)

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Γκάντερ, Τέιλορ, Ντέιβις, Γουίλιαμς, Κόλινς, Άλεν, Ράμσεϊ (85΄ Μακ Ντόναλντ) ,Μπέιλ, Λέντλεϊ (70΄ Βον), Ρόμπσον Κανού (73΄ Βόουκς)

ΠΗΓΗ: sdna.gr