"Όποιος αγαπά την ομάδα δεν θα σταθεί σε αυτό τον αγώνα"

Mε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Πάμπος Χριστοδούλου, παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Βέλγων, εκφράζοντας τη λύπη του για το τη "βαριά" ήττα.

Τι είπε ο κύριος Χριστοδούλου:

"Χάσαμε από έναν ανώτερο αντίπαλο. Είναι γεγονός. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δεν είναι εύκολο με τόσες απουσίες. Μας πίεσαν. Εκεί που μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα φάνηκαν οι απουσίες".

"Πρέπει να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί είναι βαρύ. Δεν είναι το καλύτερο ένα 5-0. Έστω κι αν χάσαμε, κερδίσαμε εμπειρίες για τα νεαρά παιδιά. Μας περιμένουν τα παιχνίδια με Ανδόρα και Ουαλία. Σε αυτά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη διοργάνωση. Όποιος δε θέλει να δει την πραγματικότητα, με τόσες απουσίες δεν μπορούμε να αντέξουμε. Στο Βέλγιο είχαν 1-2 απουσίες και έλεγαν συνέχεια για αυτές".

"Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά ο αντίπαλος ήταν άλλη κλάση. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι να το ξεχάσουν και από αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Να πάμε στην Ανδόρα να κερδίσουμε, γιατί ο όμιλος είναι γεμάτος εκπλήξεις και όλα θα κριθούν στο τέλος. Αν τα καταφέρουμε θα είμαστε ευτυχισμένοι, αν όχι χτίζουμε την ομάδα για το μέλλον".

"Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Όποιος αγαπά την ομάδα δε νομίζω να σταθεί σε αυτό τον αγώνα. Εγώ είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος και πραγματικά δεν έχει άτομο πιο στεναχωρημένο σήμερα από μένα. Θέλω να παλέψω αυτή τη διοργάνωση και τουλάχιστον να κάνουμε ένα βήμα πιο πάνω από πριν και ότι καλύτερο για τη χώρα μας".

* Η μετάβαση του www.kerkida.net στις Βρυξέλλες είναι προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet On Alfa.