Ιστορικές μνήμες ξαναζωντανεύουν την Τετάρτη στο ΓΣΠ

Οι αξέχαστες στιγμές του 2004 με την κατάκτηση του ΕURO από την Εθνική Ελλάδος θα ζωντανέψουν στο ΓΣΠ την Τετάρτη 1η Απριλίου στις 18.00.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με επικεφαλής τον προπονητή τους Ότο Ρέχαγκελ και τον αρχηγό τους, Ευρωβουλευτή σήμερα Θοδωρή Ζαγοράκη, έρχονται στην Κύπρο για να αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα την Εθνική Κύπρου του 2004, σε ένα αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι οι Ευρωβουλευτές Ελένη Θεοχάρους και Θοδωρής Ζαγοράκης . 

Διοργανωτής του αγώνα και της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Στροβόλου και η όλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την ΚΟΠ.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συλλογή χρημάτων για τους «Εθελοντές Γιατρούς». Μετά τον αγώνα, στις 8.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου του 2004 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 που θα έρθει στην Κύπρο θα αποτελείται από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα και Τοπαλίδη.

Η ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 θα αποτελείται από τους Μορφή, Νίκο Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Μάριο Ηλία, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμάκη, Μάριο Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Σταύρο Γεωργίου, Μάριο Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά, Κονναφή και Νικόλα Γεωργίου.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας θα βρίσκεται ο Otto Rehhagel. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ την 1η Απριλίου στις 18.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €5 το κανονικό και €1 το παιδικό με όλες τις εισπράξεις να πηγαίνουν στους "Εθελοντές Γιατρούς".

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠ