Σήμερα ο φιλανθρωπικός αγώνας με την Εθνική Ελλάδος

Σημαντικός φιλανθρωπικός αγώνας σήμερα, στις 18:00 στο ΓΣΠ.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Εθνική Κύπρου εκείνης της περιόδου μετά από Πρωτοβουλία του τότε αρχηγού της Ελλάδας και Ευρωβουλευτή σήμερα Θοδωρή Ζαγοράκη και της Κύπριας Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Στροβόλου και χορηγός η Ελληνική Τράπεζα ενώ στην όλη διοργάνωση, αρωγός είναι και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. 

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η συλλογή χρημάτων για τους "Εθελοντές Γιατρούς". Εισιτήρια διατίθενται στο ΓΣΠ και κοστίζουν 5 ευρώ το κανονικό και 1 ευρώ το παιδικό. 

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το  ΓΣΠ . Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €5 το κανονικό και €1 το παιδικό.

Μετά τον αγώνα, στις 8.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου του 2004 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 στο σημερινό αγώνα  θα αποτελείται από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα .

Η ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 θα αποτελείται από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Μάριος Ηλία, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμάκη, Μάριο Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Νικόλα Γεωργίου, Μάριο Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά Λουκά, Κονναφή, Αριστοκλέους και Σταύρο Γεωργίου.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος θα είναι ο Otto Rehhagel και δίπλα του ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κώστας Καπιτανής με βοηθούς τους Φρίξο Πέτρου και Ανδρέα Ξάνθου και τέταρτο διαιτητή τον Παναγιώτη Γερασίμου.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΠ