Ένα τουρνουά, με κερδισμένη την ανθρωπιά (Φώτος)

Για δεύτερη σερί χρονιά πραγματοποιήθηκε στα βοηθητικά γήπεδα του «Τάσος Μάρκου» το τουρνουά εις μνήμην των αποθανόντων φίλων και ποδοσφαιριστών της Ένωσης, με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν τέσσερις ομάδες. Οι τρεις απαρτίζονταν από φίλους αποθανόντων (Λούκα Οικονόμου, Κκαρά – Μαυρουδή και Γιούλας Πιττάκη) και η τέταρτη ήταν η ομάδα παλαιμάχων.

Στον τελικό αγωνίστηκαν η ομάδα των Οικονόμου με αυτή των παλαιμάχων, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με σκορ 3-3. Προφανώς και μετά από τέτοια εκδήλωση, δεν υπάρχει ένας νικητής.

Νικητές είναι όλοι όσοι έδωσαν το παρών τους και πρόσφεραν ότι μπορούσαν, με τα χρήματα που μαζεύτηκαν να δίνονται στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης.

Ενδιάμεσα του τουρνουά, τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των φίλων και ποδοσφαιριστών της ΕΝΠ που έφυγαν από την ζωή, από τον… πανταχού παρών Πάτερ Ηράκλη.

Στο τουρνουά βρέθηκε και ο διαιτητής Α’ Κατηγορίας Αβραάμ Τσούκκας ο οποίος κατάγεται από το Παραλίμνι και μίλησε εκ μέρους του συνδέσμου διαιτητών. 

Χορηγός επικοινωνίας – Ράδιο Πολιτεία.

Αθλοθέτης αγώνα – Εταιρία ΕΚΟ, Ελληνικά πετρέλαια Κύπρου.